Najnovije vesti

AUTOBUS KOJI JE IZGOREO NA GRANICI VOZIO PALMINE GOSTE Marković: Najvažnije je da su svi dobro, po putnike je poslato drugo vozilo
Foto: Printscreen

AUTOBUS KOJI JE IZGOREO NA GRANICI VOZIO PALMINE GOSTE Marković: Najvažnije je da su svi dobro, po putnike je poslato drugo vozilo

Crna Hronika

Autobus se već kvario tokom vožnje iz Paralije, a onda su se na granici sa Srbijom zapalile instalacije i izbio je požar. Najvažnije je da su svi putnici na sigurnom i da niko nije povređen, poručio je Marković

Autobus koji se danas posle podne zapalio na prelazu iz Severne Makedonije u Srbiju prevozio je goste Dragana Markovića Palme iz Paralije kući.

Lider Jedinstvene Srbije potvrdio je ovu informaciju i ističe da povređenih nema, a da je po putnike poslato drugo vozilo.

- Autobus se već kvario tokom vožnje iz Paralije, a onda su se na granici sa Srbijom zapalile instalacije i izbio je požar. Najvažnije je da su svi putnici na sigurnom i da niko nije povređen - poručio je Marković.

Objasnio je da je već poslato drugo vozilo koje će ljude vratiti u Srbiju, te još jednom naglasio da je u celoj situaciji od najvećeg značaja činjenica da niko od putnika nije zadobio povrede.

Danas oko 16 sati na graničnom prelazu Tabanovce, pred ulazak iz Severne Makedonije u Srbiju, zapalio se dvospratni putnički autobus novosadskih tablica.

U požaru nije bilo povređenih, a očevici su ispričali kako je izgledao nemili prizor i opisali su reakcije nadležnih.

Inače, pre nekoliko dana, u organizaciji grada Jagodine, put Paralije krenulo je oko 1.000 ljudi, a ceo trošak putovanja snose, kako je ranije rečeno, donatori. U toj delegaciji su odbornici, privrednici, prosvetni i zdravstveni radnici, radnici javnih preduzeća, lokalne samouprave, penzioneri...

U Paraliji je bio i lider SPS Ivica Dačić, koji se sa Markovićem prekjuče provozao motorima kroz poznato srpsko letovalište.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...