Najnovije vesti

MAJKA I ĆERKE BLIZNAKINJE NISU UMRLE OD GLADI?! Evo zašto komšije iz Beča tvrde da to nikako ne može biti uzrok tragedije
Foto: Printskrin

tuga

MAJKA I ĆERKE BLIZNAKINJE NISU UMRLE OD GLADI?! Evo zašto komšije iz Beča tvrde da to nikako ne može biti uzrok tragedije

Crna Hronika

Komšije Vesne M. (45) i njenih ćerki bliznakinja Suzane i Tanje (18) iz Srbije, a koje su živele u Beču, su se oglasile i sumnjaju u uzrok smrti, piše heute.at.

Podsetimo, porodica je živela u bečkoj opštini Floridsdorf, gde su, u stanu, 21. maja pronađene mrtve sve tri. Obdukcijom je utvrđeno da su majka i ćerke umrle od gladi i da je prva preminula Vesna, a za njom i Suzana i Tanja.

Njihova agonija trajala je nekoliko nedelja ili nešto manje, ali je izvesno da je posle prestanka uzimanja hrane njihovo fizičko i mentalno stanje svakim danom bivalo sve gore. Bile su sve slabije, i dezorijentisane, sve dok nisu umrle jedna za drugom u kratkom vremenskom periodu.

Međutim, komšije porodice sumnjaju u zvaničan uzrok smrti, prenele su Novosti.

- Video sam majku sa jednom od ćerki dve nedelje pre nego što je policija ušla u stan, kad je došla iz supermarketa, vukla je puna kolica hrane i niko nije morao da umre u tom stanu - komšija je rekao za Today.

Roditelji Srpkinje takođe sumnjaju u glad kao uzrok smrti svoje ćerke i dve unuke.

(Kurir.rs/Večernje novosti)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...