STRAVIČAN PRIZOR S MESTA  NESREĆE U JAGODINI: Muškarac autom probio zaštitnu ogradu, pa s mosta sleteo pravo na šine ispod! Živ je, ali od šoka nije umeo lekarima da kaže ni kako se zove (VIDEO)
Foto: Infocentrala Facebook Printscreen

nešto pre naplatne rampe kod republičkog SUP

STRAVIČAN PRIZOR S MESTA NESREĆE U JAGODINI: Muškarac autom probio zaštitnu ogradu, pa s mosta sleteo pravo na šine ispod! Živ je, ali od šoka nije umeo lekarima da kaže ni kako se zove (VIDEO)

Crna Hronika -

JAGODINA - Nepoznati muškarac mlađih ili srednjih godina, sleteo je automobilom "sitroen C5", probivši zaštitnu ogradu, sa nadvožnjaka kod Republičkog SUP u Jagodini.

Nesreća se dogodila sinoć nešto pre 21 sat, a muškarac je, pod još nepoznatim okolnostima, pri većoj brzini probio zaštitnu ogradu u dužini od par metara i sleteo s mosta pravo na prugu, piše Infocentrala.

Automobil je potpuno uništen a muškarac je živ, ali sa velikom traumom. Kako piše Infocentrala muškarac je u bio u tolikom šoku da doktorima nije mogao ni da kaže kako se zove. U teškom stanju upućen je na snimanje u Opštu bolnicu u Ćupriji. Njegov sitroen crvene boje potpuno je uništen, a iz smrskanih kola vadili su ga vatrogasci.

(Kurir.rs/Infocentrala)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track