OBRAČUN ISPRED SPLAVA: Pijan upucao čuvara, konobara i taksistu!
Foto: Kurir/Branka Travica

pucnjava

OBRAČUN ISPRED SPLAVA: Pijan upucao čuvara, konobara i taksistu!

Crna Hronika -

Muškarac koji je zbog nedoličnog ponašanja izbačen iz lokala u blizini Beogradskog sajma vratio se posle nekoliko minuta naoružan pištoljem i nasumično zapucao prema zaposlenima i slučajnim prolaznicima

Marko M. (32), Nemanja I. (27) i Zoran Lj. (38) povređeni su juče ujutru ispred jednog splava u blizini Beogradskog sajma kada je pijani gost, nakon svađe sa obezbeđenjem, potegao pištolj i zapucao.

Kako Kurir saznaje, u pucnjavi su ranjeni pripadnik obezbeđenja i konobar sa splava, kao i taksista koji se tu slučajno zatekao. Napadač je nakon pucnjave pobegao i za njim policija intenzivno traga.

splav ispred koga je došlo do obračuna
splav ispred koga je došlo do obračunafoto: Kurir/Branka Travica

- Muškarac koji je pucao bio je gost na splavu, a navodno je svim zaposlenima dobro poznat jer je dolazio i ranije. On je sinoć bio u vidno alkoholisanom stanju, zbog čega se ponašao krajnje neprimereno i nedolično. U jednom trenutku prišao mu je radnik obezbeđenja Nemanja I. zamolio ga da se udalji iz lokala, a potom ga je ispratio do vrata. Kada su izašli napolje, nezadovoljni gost mu je rekao "Zapamtićeš me!", a potom otišao - kazao je Kurirov dobroobavešten izvor.

Međutim, drama je upravo tada počela.

- Konobar Zoran Lj. izašao je ispred splava da bi zapalio cigaretu, a Nemanja mu se pridružio jer je osoblju zabranjeno da puši unutra. U istom momentu, ispred lokala stigao je i taksista Marko M., koji je došao da pokupi goste. Odjednom, pojavio se napadač, koji je počeo da puca u njihovom pravcu. U opštem metežu i panici koja je nastala, on je ranio još i konobara i taksistu koji su se tu slučajno zadesili - navodi naš izvor i dodaje:

povređeni prevezeni u bolnicu
povređeni prevezeni u bolnicufoto: Kurir/Branka Travica

- Okupljeni su odmah pozvali Hitnu pomoć, koja je došla i muškarce sa povredama prevezla u Urgentni centar, gde su im povrede sanirane. Momentalno je počela potraga za pucačem koji je pobegao. Policija je blokirala sve ulice i satima su tragali za njim - kazao je on.

Kako nezvanično saznajemo, ovaj splav nije poznat po problematičnim gostima.

- Tu se pušta alternativnija muzika, razni pravci, pa je i društvo šaroliko. Njihovi gosti su uglavnom mirni i pristojni mladi ljudi, ali je problem što splav radi do šest sati ujutro, dok ostali lokali rade samo do četiri, pa se dešava da gosti pređu u ovaj objekat - dodao je izvor našeg lista.

Sličan slučaj Ubijen mladić u Valjevu Sličan slučaj dogodio se u Valjevu u oktobru 2016. godine, kada je Sreten Nikolić ubio radnika obezbeđenja Damjana Dragojlovića (25) i ranio još troje gostiju. On i Dragojlović su se sukobili ispred kluba, jer obezbeđenje nije htelo da ga pusti. Nikolić je zapretio da će ih razneti dinamitom, otišao i vratio se naoružan pištoljem, nakon čega je počeo da puca u izlog kafića.

(Kurir.rs/ J.Ivić-B.Travica/ Foto:Branka Travica )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track