STEFANOVIĆ POTVRDIO: Imamo osumnjičenog za ubistvo migranta u Krnjači, intenzivno radimo na hapšenju
Foto: Dado Đilas

pomak

STEFANOVIĆ POTVRDIO: Imamo osumnjičenog za ubistvo migranta u Krnjači, intenzivno radimo na hapšenju

Crna Hronika -

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da policija intenzivno radi na hapšenju osumnjičenog za ubistvo migranta, koje se u četvrtak dogodilo u Krnjači.

"Imamo lice za koje smatramo da je potencijalni izvršilac tog ubistva. Uveren sam da će policija vrlo brzo uhapsiti osumnjičenog o čemu ćemo obavestiti javnost", rekao je Stefanović novinarima posle prezentacije rezultata MUP-a u borbi protiv korupcije, a na pitanje ima li pomaka u istrazi oko ubistva migranata u Krnjači i Karađorđevoj ulici.

Stefanović je naveo da je policija, kada je reč o slučaju ubistva migranta u Karađorđevoj ulici, otkrila i uhapsila jednog osumnjičenog, a da je drugi, za kojeg se pretpostavlja da je iste večeri ubijen u Krnjači, pobegao sa lica mesta i da se krio među drugim migrantima.

Ministar je naveo da je policija ranije upozoravala na ovakve situacije i da se pojedini migranti bave kriminalnim radnjama.

"Ima onih koji zloupotrebljavaju naše gostoprimstvo, ali policija preduzima niz aktivnosti na bezbednosti u centrima za migrante i na sprečavanju kriminalnih radnji", rekao je Stefanović.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track