STRAVIČNA NESREĆA KOD MALOG IĐOŠA: Sleteo s kolovoza, žena ispala iz vozila pa poginula na mestu! DVOJE POVREĐENO
Foto: Stefan Jokić

užas

STRAVIČNA NESREĆA KOD MALOG IĐOŠA: Sleteo s kolovoza, žena ispala iz vozila pa poginula na mestu! DVOJE POVREĐENO

Crna Hronika -

Šezdesetdvogodišnja žena poginula je danas oko 11.30 sati prilikom prevrtanja automobila kod Malog Iđoša, na auto putu Beograd - Novi Sad -Subotica, u pravcu Horgoša. Kako saznajemo, prvo je automobil reno sleteo s puta, a onda se prevrnuo na krov.

Policijska uprava Subotice je potvrdila, da je žena (62) iz automobila poginula u saobraćajnoj nesreći kod Malog Iđoša, a u nesreći je učestvovalo jedno vozilo sa tablicama Kragujevca. Uviđaj je obavila policija i zamenica Osnovnog javnog tužioca u Subotici.

Kako saznajemo, u vozilu je bila porodica, otac, majka i sin. Vozač je bio otac, a sin je sedeo na mestu suvozača, dok je majka sedela na zadnjem sedištu i navodno nije bila vezana.

Do nesreće je prema nezvaničnim informacijama došlo kada je vozač iz za sada neutvrđenih razloga izgubio kontrolu nad automobilom, a nakon toga sleteo s puta.

Od siline udara, dok se vozilo prevrtalo nesrećna žena je izletela iz vozila i preminula na mestu. Njen suprug koji upravljao vozilom, zbrinut je u bolnici i nije ozbiljno povređen, kao i sin.

Sin je prevezen u Opštu bolnicu u Subotici, a iz Opšte bolnice saznajemo da je u svesnom stanju i da je prošao sa lakšim povredama.

(Kurir.rs/N.H.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja