Najnovije vesti

MLADIĆ (25) UPUCAO BIVŠU ŽENU (25) U BLOKU 45, A ONDA POČEO DA TRČI PA PUCAO SEBI U GLAVU! Detalji drame u Novom Beogradu: Devojka se odselila kod roditelja, on je upucao pred bebom!

Crna Hronika

Devojka T.J. (25) teško je povređena u bloku 45 u Novom Beogradu, kada je u nju pucao bivši suprug D.J. (25), koji je odmah potom sebi pucao u glavu.

 

foto: Jelena Rafailović

 

Naime, on je pucao u T.J. u ulici Jurija Gagarina broj 111, dok je u kolicima bila njihova beba. Mladić je ispalio tri hica u nju, a potom krenuo da trči u pravcu ka ulici dr Ivana Ribara.

 

foto: Kurir

 

Usput je zakačio i prolaznike, među kojima je bilo i dece, koja su se u tom trenutku nalazila na ulici i prema rečima očevidaca, bio je vidno besan.

 

Oko 200 metara dalje, tačnije ispred broja 129, D.J. je pucao sebi u glavu.

 

Mesto gde je pokušao samoubistvo
Mesto gde je pokušao samoubistvofoto: Jelena Rafailović

 

Oboje su sa teškim povredama prebačeni u Urgentni centar, na odeljenje reanimacije.

 

Kako nezvanično saznajemo, u toku je bila njihova brakorazvodna parnica, a devojka se pre nekoliko meseci odselila iz stana u Surčinu gde su oboje živeli i prešla da živi kod roditelja u bloku 45, zajedno sa njihovim detetom.

 

foto: Kurir

 

Prema još neporvrđenim informacijama, on je imao zabranu prilaska bivšoj ženi.

Očevici su reporterima Kurira na licu mesta ispričali i da su odmah posle pucnjave čuli majku povređene kako viče "Zar ovo nije mogao niko nije mogao da spreči".

 

(Kurir.rs/J.R.)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...