Najnovije vesti

OVO JE DANAS NAJTUŽNIJE MESTO U SRBIJI: Škola tuge u Aleksandrovcu Mariju (14) ispraća srcem od cveća, đaci neutešni
Foto: AP/Ilustracija

tuga do neba, u školskom dvorištu muk

OVO JE DANAS NAJTUŽNIJE MESTO U SRBIJI: Škola tuge u Aleksandrovcu Mariju (14) ispraća srcem od cveća, đaci neutešni

Crna Hronika

ALEKSANDROVAC - OŠ “Aca Aleksić” u Aleksandrovcu danas je najtužnija škola u Srbiji - vest o smrti učenice Marija Z.(14) ostavila je traga u školskom dvorištu punom dece koja ćute, u zbornici gde su uplakani nastavnici održali komemoraciju okupljeni oko fotografije svoje učenice, na hodnicima zagrljeni đaci, koji pokušavaju da se uteše.


U učionici odeljenja VII-2, drugovi su pleli venac u obliku srca. Drugarice su birale sveže ubrano cveće, a svi zajedno, crtali su i bojili ukrase od papira, natopljeni suzama njenih drugara, pišu Večernje novosti.

 

Marijina fotografija sa vencem u kosi uramljena je i postavljena pored buketa, a iznad nje su brojne uspomene, među njima i zajednički potpisi i poruke celog odeljenja.

 

 

Na jednoj od njih je i potpis devojčice koja je preminula u ponedeljak oko 16 sati, nakon što je izgubila svest na putu, kada je krenula na trening.

Devojčicu iz mesta Kožetin kod Aleksandrovca, koja je preminula u ponedeljak popodne, nakon što je izgubila svest na putu, pokušali su da reanimiraju lekari iz dva grada, ali bezuspešno.

 

(Kurir.rs/Večernje novosti)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...