Najnovije vesti

LJUBIŠA BUHA OPET POVUKAO ZAHTEV ZA USLOVNI OTPUST: Čume odlučio da odsluži kaznu do kraja
Foto: Dado Đilas

treći osnovni sud

LJUBIŠA BUHA OPET POVUKAO ZAHTEV ZA USLOVNI OTPUST: Čume odlučio da odsluži kaznu do kraja

Crna Hronika

Prvi srpski svedok saradnik Ljubiša Buha Čume rešio je da povuče zahtev za uslovni otpust iz zatvora i da u KPZ Sremska Mitrovica sačeka još mesec dana kada će mu isteći puna zatvorska kazna od četiri godine i osam meseci, na koju je osuđen zbog više krivičnih dela.

 

Buha, ali ni njegovi branioci nisu se juče pojavili u Trećem osnovnom sudu gde je trebalo da bude razmatran zahtev za uslovni otpust koji je podneo još početkom aprila.

 

- Osuđenik je međuvrmenu sudu dostavio molbu kojom traži da se njegov zahtev povuče. Zbog toga će isti biti stavljen van snage - kazali se u Trećem osnovnom sudu.

 

Nekadašnji svedok saradnik međutim, nije naznačio iz kojih razloga je rešio da u zatvoru ostane još preostalih mesec dana.

 

On je podsetimo, dva puta zatražio uslovni otpust, nakon što je izdržao dve trećine kazne. prvi zahtev je, kao i poslednji sam povukao, dok mu je drugi odbijen početkom marta.

 

Buha je osuđen zbog više krivičnih dela - prikrivanje kradenog "ferarija", pretnji policajcu i ometanje istage. Nakon ove osude dobio je dodatnih 14 meseci zbog vređanja tužioca.

 

(Kurir.rs/I. M., Foto: Dado Đilas)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...