Najnovije vesti

DETALJI HAPŠENJA SEKINOG BRATA! PAO ZBOG REKETIRANJA: Upao u poslastičarnicu i pretio! Daj 2.000 evra ili ću ti poslati ZEMUNCE!
Foto: Printscreen/Istangram

LISICE

DETALJI HAPŠENJA SEKINOG BRATA! PAO ZBOG REKETIRANJA: Upao u poslastičarnicu i pretio! Daj 2.000 evra ili ću ti poslati ZEMUNCE!

Crna Hronika

Nedžad Ramić (42) tražio od vlasnika poslastičarnice u Staroj Pazovi da mu isplati 2.000 evra, pa završio iza rešetaka

Nedžad Ramić (42), brat pevačice Svetlane Seke Aleksić, uhapšen je zbog sumnje da je reketirao vlasnika poslastičarnice u Staroj Pazovi, od kog je pokušao da iznudi 2.000 evra!

 

foto: Printscreen Instagram


Kako Kurir saznaje, Ramić je duže vreme uznemiravao lokalnog ugostitelja, kome je upadao u radnju, zahtevajući da mu isplati 2.000 evra.


- Pre izvesnog vremena Ramić se okomio na poslastičara. Došao je u njegov lokal i iz čista mira tražio mu hiljade evra. Pošto čovek nije znao o čemu je reč i zbog čega mora da isplati tu sumu, rekao mu je da ode. Međutim, brat pevačice je i narednih dana nastavio da dolazi i da pritiska gazdu. Postajao je sve bahatiji i grublji, a naposletku je počeo i da mu preti ljudima iz kriminogene sredine - kaže naš izvor.


Prema njegovim rečima, Nedžad se pozivao na poznanstvo sa pripadnicima ozloglašenog zemunskog klana.

 

foto: Printscreen/ Instagram

- Poslednji put je upao u poslastičarnicu i rekao vlasniku: "Daćeš mi pare ili ću ti smestiti 'zemunce'!" Ponašao se kao klasični reketaš, nalik onima koji su devedesetih ordinirali Srbijom i maltretirali poštene građane. Žrtva je te pretnje ozbiljno shvatila - kaže izvor Kurira upućen u istragu.


Kako dodaje, vlasnik poslastičarnice bio je odlučan u tome da reketašu neće dati novac, pa se za pomoć obratio policiji.


- Otišao je u stanicu i sve ispričao. Zatim je, po savetu policije, rekao Ramiću da će mu novac isplatiti na rate i zakazao mu sastanak kako bi mu isplatio prvu ratu od 500 evra. Inspektori su obeležili tu novčanicu i, nakonšto mu je žrtva predala novac, policajci su presreli Nedžada i stavili mu lisice, a kod njega je nađeno tih 500 evra - objašnjava izvor Kurira.

 

foto: Printscreen/Instagram

Meštani Stare Pazove ispričali su da je Nedžad Ramić poznat kao osoba koja voli da se bahato i osiono ponaša i da kod drugih izaziva strah.
- Ramić nema kriminalni dosije, ali kruže priče da vlasnik poslastičarnice nije jedini kome je pretio i iznuđivao novac. Za njega mnogi nemaju reči hvale - kaže jedan meštanin.


Inače, Nedžad Ramić je brat pevačice Seke Aleksić po majci. Njegovo ime u javnosti se čulo 2014. godine, kada je Zulfo Ramić, rođak Seke Aleksić, ispričao da je uplašen za život "pošto mu Sekin brat po majci preti da će ga prebiti i da će mu zapaliti auto".

Seka za Kurir
Nemam ništa s tim


Seka Aleksić je posle hapšenja svog brata za Kurir rekla "da je on odrastao čovek, koji ima 42 godine".


- Sam bira svoje društvo i odgovara za svoje postupke! Ja s tim apsolutno nemam ništa, i sve što uradi, radi sebi - rekla je pevačica.

Brojke


- 2.000 evra je tražio od poslastičara
- 500 evra je policija pronašla kod Ramića
- 48 sati pritvora određeno Sekinom bratu

Kurir.rs / B. T. - M. D. - J. R.

Foto / Printscreen - Instagram

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...