SUDAR PUTNIČKOG VOZA I AUTOMOBILA NA ULAZU U BANJU KOVILJAČU: Voz je udario u vozačevu stranu i odgurao asuto nekoliko desetina metara!
Foto: T.Ilić

U Banji Koviljači na pruzi Loznica – Mali Zvornik

SUDAR PUTNIČKOG VOZA I AUTOMOBILA NA ULAZU U BANJU KOVILJAČU: Voz je udario u vozačevu stranu i odgurao asuto nekoliko desetina metara!

Crna Hronika -

LOZNICA – Nije bilo nastradalih, ali je pričinjena materijalna šteta u sudaru putničkog voza i putničkog automobila, koji se dogodio jutros oko 7 sati na pružnom prelazu, na samom ulasku u Banju Koviljaču iz pravca Loznice.

Prema nezvaničnim informacijama, vozač ''reno klia'', je sa magistralnog puta Loznica-Banja Koviljača skrenuo da pređe pružni prelaz kada je došlo do udara voza koji je naišao iz pravca Brasine. Voz je udario u vozačevu stranu i auto je odgurao nekoliko desetina metara dalje od mesta udara. U kolima je bio samo vozač, četrdesetogodišnji muškarac koji je u lozničku Opštu bolnicu, primljen u svesnom stanju, sa lakšim povredama.

foto: T.Ilić

On nije životno ugrožen i u toku je njegova dijagnostika potvrđeno je iz te ustanove. Prema rečima meštana koji su radili sa druge strane puta, nedaleko od mesta nesreće, čuli su samo jak udarac, a onda videli auto koji je sa pruge sleteo pored puta. Kažu da je vozač sam napustio oštećeno vozilo i udaljio se sa mesta događaja, a onda je stigla policija i obavila uviđaj koji treba da utvrdi uzroke udesa. Pružni prelaz na kome je došlo do sudara obeležen je odgovarajućom saobraćajnom signalizacijom, ali nema rampu.

foto: T.Ilić

Posle dvosatnog prekida na ovoj deonici je ponovo uspostavljen redovan železnički saobraćaj.

Kurir.rs/T.Ilić/Foto: T.Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track