KURIR NA LICU MESTA, PLJAČKA USRED DANA U KIKINDI: Muškarac sa fantomkom na glavi i satarom u ruci opljačkao poštu (FOTO)
Foto: S.U.

uviđaj u toku

KURIR NA LICU MESTA, PLJAČKA USRED DANA U KIKINDI: Muškarac sa fantomkom na glavi i satarom u ruci opljačkao poštu (FOTO)

Crna Hronika -

KIKINDA- Nepoznati razbojnik sa fantomkom na glavi opljačao je u petak, 14. juna oko 13.20 poštansku filijalu u kikindskom Mikronaselju.

Kako saznaje Kurir, ispred službenice se pojavila muška osoba koja je u ruci imala sataru:

- Razbojnik je bio u crno obučen, a na glavi je imao fantomku. Visok i slab muškarac stao je ispred nje i zatražio da mu preda novac. Uplašena službenica ga je poslušala, ali razbojniku nije, kako saznajemo, predala sav novac koji se našao u kasi. Sve se desilo veoma brzo.

Razbojnik nije vređao službenicu, niti je pokušao da je povredi- saznanja su do kojih je došao Kurir.

foto: S.U.

Uviđaj još uvek traje, a poštanska filijala u najvećem gradskom naselju radi od 7 do 14 sati, a strankama je na usluzi bila samo jedna službenica.

Ova filijala nije u ranijem periodu bila na udaru razbojnika, ali se poslednja oružana pljačka u Kikindi dogodila početkom februara 2018. godine. Tada su trojica maskiranih razbojnika od službenice poštanske filijale u ulici Žarka Zrenjanina oduzeli oko 390.000 dinara.

Interesantno je spomenuti da se tada jednom razbojniku, koji je imao mačetu u ruci, suprotstavio mlađi Kikinđanin, Kosta Zurnić.

Ovaj hrabri momak završio je Kriminalističko-policijsku akademiju, ali ne radi u policiji. O tome je Kurir ranije pisao.

(Kurir.rs/S.U.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track