OTELI NOVAC IZ POŠTANSKE FILIJALE U KIKINDI: Policija ih uhapsila u autobusu u Borči!
Foto: S.U.

Razbojnici pokušali da pobegnu sa plenom

OTELI NOVAC IZ POŠTANSKE FILIJALE U KIKINDI: Policija ih uhapsila u autobusu u Borči!

Crna Hronika -

KIKINDA- T.M. (21) i V.V. (22) iz Kikinde, pripadnici kriminalističke policije PU Kikinda uhapsili su u Borči, u autobusu kojim su se, sa otetom većom svotom novca, zaputili u Beograd, saznaje Kurir.

Razbojnici su redovnom autobuskom linijom kasno popodne napustili Kikindu, ali je policija došla do saznanja da se među putnicima nalaze razbojnici. Prilikom hapšenja, kod njih je pronađeno oko 250.000 dinara, skoro sav otuđen novac iz poštanske filijale. Dvojica mlađih muškaraca odranije su poznati policiji, a sumnja se da su u trenutku hapšenja bili pod dejstvom narlotika.

- Razbojnik je sa fantomkom na glavi, oko13 sati i 20 minuta, ušao u poštansku filijalu u kikindskom Mikronaselju. Ispred službenice se pojavio sa satarom u ruci. Samo joj je rekao: "Daj pare, nemoj da komplikuješ". Uplašena službenica ga je poslušala, ali razbojniku nije, kako saznajemo, predala sav novac koji se našao u kasi. Sve se desilo veoma brzo. Razbojnik nije vređao službenicu koja je bila sama u poštanskoj filijali, niti je pokušao da je povredi- saznanja su do kojih je došao Kurir.

Kurir.rs/S.U./Foto: S.U.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track