Najnovije vesti

DOŠAO SA TROJICOM DRUGARA, NISU USPELI DA GA SPASU: Nastavljena potraga za telom mladića koji se utopio u Krajkovačkom jezeru
Foto: Marina Lopičić

TRAGEDIJA

DOŠAO SA TROJICOM DRUGARA, NISU USPELI DA GA SPASU: Nastavljena potraga za telom mladića koji se utopio u Krajkovačkom jezeru

Crna Hronika

Nišlija Ž.V. (24) koji je juče oko 17 časova nestao u Krajkovačkom jezeru kraj Merošine još nije pronađen, saznaje se u niškoj policiji.

"Od jutros su u potrazi osim policajaca učestvuju i ronioci jedinice žandarmerije i pripadnici spasilačke jedinice Uprave za vanredne situacije", kazali su u niškoj policiji.

Prema rečima očevidaca, Ž.V. je sa još trojicom prijatelja došao na Krajkovačko jezero juče oko 14 časova, a par sati kasnije zajedno su pokušali da preplivaju jezero široko oko 600 mestara. Otprilike na polovini jezera nesrećni mladić je počeo da tone, ali nije zapomagao i zvao u pomoć. Jedan od drugova pokušao je da mu pomogne, ali mu je iskliznuo iz ruke i nestao u vodi.

Policija je odmah po prijavi izašla na teren, a ovom dogadjaju obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo.

Kupanje u Krajkovačkom jezeru je zabranjeno, ali veliki broj izletnika ne poštuje tu zabranu, tako da je i prethodnih godina bilo utapanja.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Marina Lopičić, ilustracija)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...