Najnovije vesti

VELIKI OBRT U SLUČAJU ISTRAGE UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ: Evo zašto je Zoran u njenom telefonu bio upisan kao Zlatan Mekin!
Foto: Vladimir Šporčić, Privatna Arhiva

kako će tužilaštvo reagovati na ovo objašenje?

VELIKI OBRT U SLUČAJU ISTRAGE UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ: Evo zašto je Zoran u njenom telefonu bio upisan kao Zlatan Mekin!

Crna Hronika

Izvor blizak ovoj porodici razjasnio je šta znači nadimak kojim je Jelena oslovljavala Zorana, a koji se pominje i u najnovijoj, trećoj optužnici protiv Zorana Marjanovića.

Pevačica Jelena Marjanović zvala je svog supruga Zorana - Moj Zlatni i Zlatane Moj... On je nju oslovljavao sa Medo i Medo Meki... Tako je Jelena napravila kovanicu i svog muža memorisala u svom telefonu kao Zlatan Mekin!

Izvor blizak ovoj porodici razjasnio je šta znači nadimak kojim je Jelena oslovljavala Zorana, a koji se pominje i u najnovijoj, trećoj optužnici protiv Zorana Marjanovića, optuženog za brutalno ubistvo supruge 2. aprila 2016. na nasipu u Borči.

foto: Prinstscreen/Facebook

"Skoro nikad se Jelena i Zoran međusobno nisu oslovljavali imenima već su tepali jedan drugom. Zato će se teško i dokazati motiv zločina. Kad hoćete od nekog da odete, kako insinuira tužilac, ne memorišete ga pod nadimkom kojim mu tepate", objašnjava izvor.

Slično razmišljaju i advokati Zorana Marjanovića. Ipak, prema rečima njegovog branioca Stefana Jokića, to je samo jedna sitnica u moru mnogo većih i jačih dokaza da njegov klijent nije počinio zločin.

"Čekamo odgovor na žalbe", navodi Jokić.

"Sve tvrdnje tužilaštva smo argumentovano i sa dokazima pobili. Verujemo da će to Apelacioni sud uzeti u obzir prilikom donošenja odluke. Nema dokaza da je Zoran ubio Jelenu, to decidno tvrdimo. Nema dokaza, jer on to i nije uradio."

(Kurir.rs/Novosti)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...