Mesto ZLOČINA

ŠUBARINA KUĆA POKRIVENA JE KAMERAMA I OPASANA ZIDINAMA Ovo je kuća u kojoj su živele žrtve MONSTRUMA IZ SURČINA! KURIR TV

Crna Hronika -

Policija je juče pretresla kuću u Dobanovcima u kojoj je ubijena porodica Šubara živela.

Neđa Šubara zvani Šubi, njegova majka Darinka i tetka Milja P, koji su najpre mučeni a potom ubijeni i bačeni u septičku jamu u Surčinu, živeli su u luksuznoj vili u Ugrinovcima. Njih je Dragoslav Jovanović sa još trojicom pomagača najpre brutalno maltretirao i ubio, a onda su njihova tela pronađena u septičkoj jami.

foto: Vladimir Šporčić

- Forenzičari su uzimali otiske i tražili DNK uzorke. Postoji mogućnost da su Šubara i njegove majka i tetka baš tu ubijeni. Ipak, to tek treba da se utvrdi. Inače, Šubarina kuća pokrivena je kamerama, a snimci su uzeti. Ukoliko su kamere bile uključene, videće se da li su ubice tu dolazile - objašnjava izvor Kurira.

luksuzna jednospratnica sa velikim dvorištem opasana je zidinama, skoro kilometar od glavnog puta, u zavučenom sokaku nalazi se . Sa svih strana su postavljene kamere koje motre na to ko prilazi kući ali i ko se kreće njegovom ulicom.

Šubara je često menjao mesto boravka a u kući u kojoj ga je, kako se pretpostavlja, Jovanović ubio, boravio je tek od nedavno. Prethodno je taj objekat promenio tri vlasnika.

Podsećamo, Jovanović je izvršio samoubistvo nakon što je u Bloku 45 u Beogradu, 10. juna nasred ulice pucao u svoju suprugu Teodoru Jovanovič (25), pred njihovom jedanaestomesečnom bebom koja je bila u kolicima.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track