BRANI GA IZ ZABELE! OSUĐENI KRIMINALAC KRISTIJAN GOLUBOVIĆ U AUDIO-PORUCI  NA FEJSBUKU PRAVDA SVOG  NASLEDNIKA: Moj sin je fino vaspitan! Nije udario tog smarača!
Foto: Facebook

OSUĐEN ZBOG TRGOVINE NARKOTICIMA

BRANI GA IZ ZABELE! OSUĐENI KRIMINALAC KRISTIJAN GOLUBOVIĆ U AUDIO-PORUCI NA FEJSBUKU PRAVDA SVOG NASLEDNIKA: Moj sin je fino vaspitan! Nije udario tog smarača!

Crna Hronika -


Aleksandar Kristijan Golubović, koji služi zatvorsku kaznu u Zabeli zbog trgovine narkoticima, oglasio se na svom Fejsbuk profilu povodom nedavnog incidenta u kome je učestvovao njegov sin Lazar Đukić (25).

Podsetimo, policija je 14. juna privela Đukića i protiv njega podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da je u parku u centru Beograda letvom razbio nos Urošu P. (34). Pretučeni mladić je policiji navodno ispričao da ne poznaje Lazara i da ga je ovaj napao bez povoda.

Sedeo u parkiću

Golubović je juče na društvenoj mreži postavio audio-poruku, u kojoj je izneo svoju verziju tuče u kojoj je učestvovao njegov naslednik, naglasivši "da je njegov sin fino vaspitan i nimalo agresivan i u normalnom radnom odnosu". - Notorna je laž da je moj sin Lazar iz čista mira nekakvom letvom u nos udario nekakvog "momka". Moj sin je tog jutra bio s društvom u parkiću ispred svoje zgrade. Prišla mu je pijana osoba, starija 10 godina od njega, s namerom da ga maltretira. Moj sin ga je odgurnuo od sebe, a tom smaraču je prišao dečko s crvenim kačketom i rukom mu je zadao kratak udarac u nos - rekao je Golubović i nastavio:

- Lazar nije odlazio s tog mesta, a nije ni imao razloga. Kasnije su došli policajci i samo njega priveli. Ovo je i sam ponovio u policiji, a tužilaštvo i sud treba da utvrde ko je nasilnik koji je smarao duplo mlađu decu u parku i ko je njega čuknuo u nos.

Ići će i na poligraf

Kristijan tvrdi da njegov najstariji sin "sigurno nije nikoga udario".

- Spreman je da to potvrdi i na poligrafu! Veoma ružno i zlonamerno je da se jedan normalan, kulturan i miran dečak blati po medijima samo zato što sam ja njegov otac i, nažalost, imao sam neke veze s kriminalom - poručio je Kristijan. On je u svom audio-obraćanju naglasio "da zluradi hejteri i zlonamerni kvazinovinari ne mogu bez njega".

- Kleveću, lažu, izmišljaju i smišljaju. Izvrću stare, nove priče o meni i kače ih meni na grbaču - opleo je Kristijan.

O pokojnoj supruzi Voleo sam je dečački

Kristijan Golubović ispričao je i u kakvom je odnosu bio s Lazarovom majkom Danijelom. - S Lazarovom majkom sam bio od rane mladosti. S njom sam bio preko dvadeset godina u vezi. Poslednjih osam-devet godina njenog života nismo bili ni u kakvoj vezi, tako da me nisu zanimale stvari koje nisu u vezi s mojim sinom. Bolovala je od raka i uvek sam bio tu kad bi potražila bilo šta. Voleo sam je i dečački i normalno - rekao je Golubović.

(Kurir.rs/D. Stamenković)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja