SELO KOD KRUŠEVCA ZAVIJENO U CRNO: Radnik pogrebnog došao po telo poginulog bicikliste, pa nasred ulice prepoznao MRTVOG BRATA! Nastradali Zoran pre 40 dana ostao bez ćerkice
Foto: Vlada Šporčić

tragedija

SELO KOD KRUŠEVCA ZAVIJENO U CRNO: Radnik pogrebnog došao po telo poginulog bicikliste, pa nasred ulice prepoznao MRTVOG BRATA! Nastradali Zoran pre 40 dana ostao bez ćerkice

Crna Hronika -

Dvadesetpetogodišnji vozač u utorak je oko 11 sati usmrtio biciklistu Zorana Đ. (54) na Jasičkom putu. Nesrećni čovek pre 40 dana ostao bez ćerke (16).

Zoran Đ. (54) iz Jasike poginuo je nešto pre 11 sati na Jasičkom putu u Kruševcu dok je vozio bicikl. Njega je pokosio dvadesetpetogodišnji vozač "opela zafire" kruševačkih registracija, a pre samo 40 dana, nesrećnom čoveku je umrla ćerka Sanja, koja je imala samo 16 godina.

Da sve bude još tragičnije, ubrzo nakon nesreće rođeni brat poginulog, koji radi na Novom groblju, došao je sa kolegama da po službenoj dužnosti odnese telo nastradalog. Tek na licu mesta shvatio je da je došao po najrođenijeg!

- Vidi se koliko je brzo vozio, pa ovde se ide preko 100 kilometara na sat, a dozvoljeno je upola manje - rekli su očajni članovi porodice poginulog bicikliste, koji su sa komšijama i prijateljima odmah došli na mesto tragedije.

- Pre samo 40 dana je izgubio ćerku, bolovala je od distrofije. Supruga je ostala sama sa svekrvom. Ovo je velika tragedija.

Supruga Valentina Đ. zatečena je kako plače pored puta. Kao i njen dever, ne veruju šta ih je snašlo. Do pre nekoliko meseci živeli su u ljubavi i slozi, zajedno brinuli o bolesnoj ćerki, trudili se da joj obezbede što bolji život. Kobnog dana, Zoran je krenuo da potraži posao, želeo je da radi u fabrici "14. oktobar", i tako je i stradao, pri povratku kući.

Vozač bez dozvole?

Kako se nezvanično saznaje, vozač "opela" nije imao vozačku dozvolu i nije bio pod dejstvom alkohola. Proverava se tehnička ispravnost vozila, kao i brzina kojom se kretao "opel".

Očevici koji su se zadesili nedaleko od mesta gde se odigrala drama, kažu da im se čini da je telo bicikliste od siline udarca odbačeno par desetina metara. Jeziv je bio i prizor razbijene šoferšajbne i ogromne lokve krvi na putu.

U policiji navode da je biciklista podlegao povredama na licu mesta, kao i da je uviđaj obavila patrola Saobraćajne policije i osnovni javni tužilac iz Kruševca. Kako se nezvanično saznaje, još se utvrđuju okolnosti pod kojima je "opel" udario levom stranom vozila u biciklistu. Obojica su se kretali istom stranom kolovoza iz pravca Kruševca, ka Jasici. Obdukcija će biti obavljena danas, a sahrana verovatno dan kasnije.

(Kurir.rs/Večernje novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track