OPASNI MOMCI SLABI NA POZNATE ŽENE: Krimosi naoružani starletama!
Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

veze

OPASNI MOMCI SLABI NA POZNATE ŽENE: Krimosi naoružani starletama!

Crna Hronika -

Rijaliti zvezde, pevačice i manekenke gotovo neizostavno moraju da budu u društvu "kontroverznih biznismena", koje često, i uglavnom bezuspešno, pokušavaju da sakriju od očiju javnosti

Kontroverzni biznismeni, narko-bosovi i šefovi podzemlja, koje ruka pravde neumorno juri zbog raznih nezakonitih aktivnosti, pored sebe moraju da imaju i poznatu ženu - starletu, manekenku ili pevačicu, koje su u poslednje vreme postale neizostavni "ukras" njihovog lika i dela.

Dok su oni za njih tu uglavnom kako bi ih finansirali i ispunjavali sve prohteve, one zauzvrat ne podižu glas protiv obmane, a ne smeta im ni opasnost kojoj su neretko izložene. "Loši momci" su, jednostavno, njihov način života. Ali, može se reći, i obrnuto.

- Dan kada sam ga zavolela, bio je dan kada sam shvatila da mi je potrebno oružje - reči su jedne Amerikanke koja se dugo zabavljala s lokalnim kriminalcem.

Notorno je da i u Srbiji postoje žene, posebno one iz javnog života, koje rado stupaju u emotivnu vezu s kriminalcima. Jedni kažu da ih privlači novac, drugi moć i razni vidovi uzbuđenja, ali ima i onih koji tvrde da one u šefovima podzemlja vide nešto u šta "normalno oko" posmatrača ne može da prodre.

- Istog su mentaliteta - kaže za Kurir kriminolog Dobrivoje Radovanović i dodaje:

- Osim novca i uživanja u dobrim automobilima, definitivno je reč o istom sklopu ličnosti. To je supkultura kriminala koja se u našoj zemlji nametnula još ranije i koju ćemo teško iskoreniti.

1. Soraja Vučelić i Davor Trajković

Starleta Soraja Vučelić, kojoj je zbog veza s osobama iz kriminalnog miljea zabranjen ulazak u Srbiju, navodno je u vezi s Davorom Trajkovićem (31), vođom "vranjskog klana", koga su bezbednosne službe označile kao jednog od vodećih narko-bosova u Srbiji. Oni su se navodno upoznali u Moskvi i viđaju se daleko od Srbije.

2. Tijana Ajfon i Milovan Tadić

Tadić je u pritvoru zbog optužbi da je kao radnik obezbeđenja kluba "Tilt" u Beogradu teško povredio Slobodana Vukića, koji je kasnije preminuo. Tijana koristi svaku priliku da ga poseti.

3. Tamara Đurić i Luka Radulović

Nisu se zabavljali, ali su bili u istom krimi-društvu. Radulović, koji je javnosti postao poznat kada je "bentlijem" u septembru 2017. presekao predsedničku kolonu vozila na Topčideru, ubijen je 17. aprila 2018. u pivnici ispod Brankovog mosta, dok je sedeo pored Tamare.

5. Aleksandra Subotić i Aleksandar Čabarkapa

Pre nego što su stupili u vezu, Čabarkapa, koji je robijao zbog pokušaja iznude, pretnji i nasilničkog ponašanja, bio je u romansi s Ljubom Pantović, Aleksandrinom majkom. Ubrzo je otkriveno da je Subotićeva, koja je tada imala 16 godina, ostala u drugom stanju sa Čabarkapom, kome je rodila ćerkicu Magdalenu.

6. Ana Nikolić i Miša Banana

Rodoljub Radulović, poznatiji kao Miša Banana, u leto 2011. optužen je u Srbiji da je sa Darkom Šarićem i njegovim klanom krijumčario svojim brodom 1,8 tona kokaina iz Južne Amerike u Evropu. Pevačica je ovako okarakterisala njihovu vezu: "Tu su emocije pomešane, od ljubavi do mržnje".

7. Dara Bubamara i Lazar Dugalić Laki

Bili su u srećnoj vezi, ali nakon što su se u tajnosti venčali, Dugalić je uhapšen zbog sumnje da je posle orgija u jednom svingerskom klubu tokom policijske racije pokušao da odbaci kesicu u kojoj je, kako se sumnja, bio kokain.

Kurir.rs/ Dušan Stamenković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja