BAHATI GASTARBAJTERI VIKALI NA DEVOJKU IZ SUZUKIJA: Posle haosa na Dorćolu urlali na ženu, a sad tvrde da su se uplašili LINČA! Evo kakvo je stanje povređenih!
Foto: Ana Paunković, Printscreen

KARAMBOL

BAHATI GASTARBAJTERI VIKALI NA DEVOJKU IZ SUZUKIJA: Posle haosa na Dorćolu urlali na ženu, a sad tvrde da su se uplašili LINČA! Evo kakvo je stanje povređenih!

Crna Hronika -

U pritvoru... Dejan Marković (29) iz Porodina uhapšen na granici pri pokušaju bekstva iz zemlje nakon što je svojim autom BMW uleteo u baštu kafića i povredio troje ljudi

Gastarbajter iz Pariza Dejan Marković (29), rodom iz Porodina kod Žabara, bio je za volanom BMW,koji se preksinoć, nakon sudara na raskrsnici ulica Strahinjića bana i Kneginje Ljubice u centru Beograda, zakucao u parkirana vozila, a potom uleteo u baštu kafića i povredio bračni par s trogodišnjim detetom.

Marković je nakon nesreće pobegao, a uhapšen je juče ujutro na graničnom prelazu Kladovo, nakon što je pokušao da napusti zemlju.

Zadržan u policiji

- On će danas biti izveden na saslušanje u tužilaštvo - saopštio je juče MUP.

Marković je u trenutku nesreće bio u vozilu s Nemanjom Džakovićem, kog je ostavio pored svog slupanog automobila do dolaska policije.

foto: Ana Paunković

- Svedoci su ispričali da se Marković najpre na raskrsnici sudario sa „suzukijem“ kojim je upravljala jedna devojka, a da je potom izgubio kontrolu i udario u parkiranu „zastavu“ i „nisan“. Potom je uleteo u baštu kafića, u kojoj su sedeli supružnici sa devojčicom. Oni su prebačeni u Urgentni centar, gde su roditelji zadržani zbog težih povreda, dok je devojčica lakše povređena - kazao je za Kurir dobro obavešten izvor.

On dodaje da se i dalje ispituju sve okolnosti nesreće.

- S obzirom na to da su svedoci izjavili da je vozač BMW svom saputniku nakon sudara dobacio: „Daj mi ‚hekler‘“, ispitaće se da li su oni zaista pretili devojci u „suzukiju“. Takođe se ispituje i njena odgovornost - kaže naš sagovornik.

foto: Ana Paunković

Tvrdnje suvozača

Nemanja Džaković, saputnik uhapšenog Markovića, ispričao je da njegov prijatelj nije odgovoran za nesreću, već devojka koja je vozila „suzuki“.

- Videli smo ženu koja se bez zaustavljanja na znak „stop“ okreće na suprotnu stranu i ulazi u raskrsnicu. Kako bi izbegao bočni sudar, Dejan je dodao gas, ali nas je ona udarila u zadnji točak. Auto je poleteo, a potom je usledio lom - kaže Džaković.

On dodaje da su obojica potom izašli iz kola i počeli da viču na tu devojku.

- Sledeće čega se sećam je kako svi viču na nas. Hteli su da nas linčuju. Najviše me iznerviralo što su ljudi posle pominjali pištolj i „hekler“. Tvrdim da nikakvo oružje nismo imali u kolima, niti je Dejan pretio bilo kome. On je bio u šoku, kao i ja, jer sam povredio glavu. Ne znam u kom trenutku je pobegao i zašto. Verovatno iz straha - priča Džaković, inače ugostitelj poznat u kockarskim krugovima.

Markovićev otac

SIN MI JE REKAO DA JE ŽENA KRIVA

Dejanov otac Dragan Marković ispričao je da njegov sin u Francuskoj radi kao vozač.

- U Beogradu je bio kod mog brata. Šta se desilo, saznao sam iz medija, kao i to da je uhapšen. Nakon toga mi se javio i ispričao da je kriva ta žena koja ga je najpre udarila. Kaže da je izgubio kontrolu i da se uplašio jer su ga svi napali - ispričao je Marković.

Kurir.rs/Jelena Rafailović/Foto: Ana Paunković, Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track