APELACIONI SUD POTVRDIO OPTUŽNICU PROTIV MARJANOVIĆA! Zorana terete za teško ubistvo pevačice Jelene Krsmanović Marjanović! SUĐENJE POČINJE NA JESEN
Foto: Privatna arhiva, Vladimir Šporčić

PRETI MU 40 GODINA ZATVORA

APELACIONI SUD POTVRDIO OPTUŽNICU PROTIV MARJANOVIĆA! Zorana terete za teško ubistvo pevačice Jelene Krsmanović Marjanović! SUĐENJE POČINJE NA JESEN

Crna Hronika -

Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je optužnicu protiv Zorana Marjanovića zbog teškog ubistva pevačice Jelene Marjanović.

Apelacioni sud je doneo rešenje kojim je odbacio žalbe Marjanovićevih branilaca i potvrdio rešenje o potvrđivanju optužnice Višeg suda.

Kako saznajemo, suđenje bi trebalo da počne na jesen.

Taj sud smatra da su u obrazloženju potvrđenog rešenja dati dovoljno jasni i argumentovani razlozi o odlučnim činjenicama koje se odnose na konkretne dokaze na osnovu kojih je prvostepeni sud izveo zaključak o postojanju opravdane sumnje "da je okrivljeni izvršio krivično koje mu se stavlja na teret, ne utičući unapred na rešenje pitanja koaj će biti raspravljana glavnom pretresu".

"Dokazi prikupljeni pretkrivičnom i istražnom postupku po svom kvalitetu i daju dovoljnu osnovu za zaključak da je okrivljeni opravdano sumnjiv za krivično delo za koje je optužen", napomenula je Piljić.

Apelacioni sud je prošle jeseni ukinuo drugu optužnicu protiv Marjanovića i naložio dopunu istrage, a prethodno mu je u junu ukinuo pritvor u kojiem je bio 10 meseci.

Treću optužnicu, kojom se Marjanović kao i ranije tereti za krivično delo teško ubistvo, Više javno tužilaštvo podiglo je 17. aprila, a sud ju je potvrdio rešenjem od 30. aprila.

(Kurir.rs/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track