Najnovije vesti

APELACIONI SUD POTVRDIO OPTUŽNICU PROTIV MARJANOVIĆA! Zorana terete za teško ubistvo pevačice Jelene Krsmanović Marjanović! SUĐENJE POČINJE NA JESEN
Foto: Privatna arhiva, Vladimir Šporčić

PRETI MU 40 GODINA ZATVORA

APELACIONI SUD POTVRDIO OPTUŽNICU PROTIV MARJANOVIĆA! Zorana terete za teško ubistvo pevačice Jelene Krsmanović Marjanović! SUĐENJE POČINJE NA JESEN

Crna Hronika

Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je optužnicu protiv Zorana Marjanovića zbog teškog ubistva pevačice Jelene Marjanović.

Apelacioni sud je doneo rešenje kojim je odbacio žalbe Marjanovićevih branilaca i potvrdio rešenje o potvrđivanju optužnice Višeg suda.

Kako saznajemo, suđenje bi trebalo da počne na jesen.

Taj sud smatra da su u obrazloženju potvrđenog rešenja dati dovoljno jasni i argumentovani razlozi o odlučnim činjenicama koje se odnose na konkretne dokaze na osnovu kojih je prvostepeni sud izveo zaključak o postojanju opravdane sumnje "da je okrivljeni izvršio krivično koje mu se stavlja na teret, ne utičući unapred na rešenje pitanja koaj će biti raspravljana glavnom pretresu".

"Dokazi prikupljeni pretkrivičnom i istražnom postupku po svom kvalitetu i daju dovoljnu osnovu za zaključak da je okrivljeni opravdano sumnjiv za krivično delo za koje je optužen", napomenula je Piljić.

Apelacioni sud je prošle jeseni ukinuo drugu optužnicu protiv Marjanovića i naložio dopunu istrage, a prethodno mu je u junu ukinuo pritvor u kojiem je bio 10 meseci.

Treću optužnicu, kojom se Marjanović kao i ranije tereti za krivično delo teško ubistvo, Više javno tužilaštvo podiglo je 17. aprila, a sud ju je potvrdio rešenjem od 30. aprila.

(Kurir.rs/I.M.)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...