Najnovije vesti

SNAJA KOJA JE NOŽEM I VILAMA UBILA SVEKRVU I RANIJE HAPŠENA: Suprug otkrio mračne tajne Kristine! Pretukla sina (2), a onda napala ženu u kancelariji!
Foto: Privatna Arhiva

ZLOČIN

SNAJA KOJA JE NOŽEM I VILAMA UBILA SVEKRVU I RANIJE HAPŠENA: Suprug otkrio mračne tajne Kristine! Pretukla sina (2), a onda napala ženu u kancelariji!

Crna Hronika

Trudnica Kristina Kulčar (31), koja je u ponedeljak nožem i vilama ubila svekrvu Iboju Vargu (59) u selu Poljanice kod Bečeja, hapšena je ranije zbog brutalnog prebijanja jedne Bečejke, ali i svog sina, koji je u tom trenutku imao samo dve godine.

Mučne detalje o Kristininom agresivnom ponašanju otkrio je njen suprug i sin ubijene žene Zoltan Varga (41).

U pritvoru

- Pre dve godine, dok smo još živeli u Bačkom Petrovom Selu, odakle je inače Kristina rodom, našeg starijeg sina toliko je pretukla da je jadničak bio sav plav od batina. Jedva smo ga spasli! Policija ju je tada odvela u bolnicu, ali se ona ni posle izlaska s lečenja nije smirila. Istukla je jednu ženu u Bečeju, koliko sam posle čuo, bez ikakvog razloga. Nasrnula je na nju u kancelariji. Zbog toga je mesec dana provela u zatvoru - ispričao je Zoltan za Kurir.

ŽRTVA Iboja Varga
ŽRTVA Iboja Vargafoto: Privatna Arhiva

On kaže da se nasilnica nakon toga malo smirila, ali da joj se s vremenom stanje opet pogoršalo.

- Otišla je kod svojih roditelja u Nemačku, a onda se vratila u Srbiju. Tri puta je ležala na neuropsihijatriji u Novom Sadu, a lečila se i u Specijalnoj bolnici za psihijatrijske bolesti "Sveti Vračevi" u Novom Kneževcu - naveo je Zoltan.

Vanbračna veza

On i Kristina vanbračno su živeli sedam godina.

Kristinim muž sa decom
Kristinim muž sa decomfoto: Privatna Arhiva

- Još dok smo se zabavljali, bila mi je čudna. Kasnije sam saznao da je i ranije imala psihičke probleme. Njen otac na to je znao da mi kaže: "Kristina je nekad nervozna". Sreća da ubistvo bake nisu videla moja deca, koja su se tad igrala u komšiluku - rekao je Zoltan i dodao da ne zna šta će biti s njegovim i Kristininim detetom, koje još uvek nije ni rođeno.

- Ne znam šta da kažem nakon svega. Ukoliko mi dozvole, preuzeću staranje o detetu nakon što se Kristina u zatvoru porodi. Ranije smo saznali da ona nosi još jednog dečaka. Sad mi je najvažnije da u selu nađem neku ženu koja će se brinuti o našim sinovima, koji imaju dve i četiri godine - očajan je Zoltan.

Podsetimo, Kristina je u ponedeljak napala svekrvu Iboju dok su bile same kod kuće. Posvađale su se oko ručka, a snajka je svekrvi prvo zarila nož u leđa. Potom ju je oborila na zemlju, zgazila joj na ruke i vilama je izbola desetak puta po telu i vratu i iskopala joj oko. Posle krvavog pira, uzela je decu i nasmejana šetala po selu.

Platila glavom Sahranio majku

Iboja Varga sahranjena je juče u Bečeju.

- Kad je naš mlađi sin imao nedelju i po dana, Kristina nas je napustila jer je morala u zatvor. Zato smo se i preselili kod moje majke. Nakon izlaska iz bolnice "Sveti Vračevi", izrazila je želju da bude s decom. Moja majka se složila, ali pod uslovom da ne pravi probleme - otkrio je Zoltan.

(Kurir.rs / Saša Urošev / Foto: Privatna arhiva)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...