Najnovije vesti

UHAPŠENI MONSTRUMI KOJI SU ZVERSKI UBILI STARICU: Devojka (25) ubila nesrećnu ženu, a potom leš prevezla do kontejnera u Krčedinu i zapalila ga! Mladić (21) joj pomogao da ukloni tragove
Foto: Jelena Rafailović

rešen slučaj

UHAPŠENI MONSTRUMI KOJI SU ZVERSKI UBILI STARICU: Devojka (25) ubila nesrećnu ženu, a potom leš prevezla do kontejnera u Krčedinu i zapalila ga! Mladić (21) joj pomogao da ukloni tragove

Crna Hronika

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su J. Š. (25) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo ubistvo i M. D. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je pomogao u izvršenju ovog krivičnog dela, kaže se u saopštenju MUP-a.

Sumnja se da je J. Š. između 15. i 19. juna usmrtila osamdesetjednogodišnju staricu, a potom telo autom prevezla u vikend naselje kod Krčedina i zapalila u kontejneru. Takođe se sumnja da je M. D. pomogao osumnjičenoj prilikom uklanjanja tragova.

Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici. Policija nastavlja rad na utvrđivanju ostalih okolnosti u vezi ovog krivičnog dela, navodi se u saopštenju.

Starica čije je telo pronađeno 20. juna u kontejneru u vikend-naselju Breskvik kod Krčedina najpre brutalno je ubijena, pa tek onda spaljena, a kako Kurir saznaje, reč je o Beograđanki M. G. (80),

foto: Jelena Rafailović

Podsetimo 20. juna oko 16 sati jedan od meštana primetio je prevrnut kontejner iz kog je virilo ugljenisano telo.

- On je bio u potpunom šoku. Nije mogao da veruje svojim očima da iz kontejnera viri gornji deo tela. Ubrzo posle toga došli su policija i veliki broj inspektora i forenzičara iz Novog Sada, Sremske Mitrovice, ali i iz Beograda. Dva dana su pregledali sve kontejnere i iz njih izneli sve što im je bilo sumnjivo i što bi moglo da pomogne u rešavanju slučaja - završava naš sagovornik.

Telo žene doneto bez ruku

Pojedini meštani sa kojima je Kurir razgovarao nakon što je pronađen leš tvrdili su da su ženi bile i odsečene ruke. Naveli su da je telo žene zapaljeno bez ruku. Veruje se da je ubica, ili ubice, to uradio kako bi otežao otkrivanje identiteta nesrećne žene.

(Kurir.rs)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...