ZVERSKI UBILI BEOGRAĐANKU, PA JE SPALILI: Ovo je starica (81) čije je ugljenisano telo pronađeno u kontejneru u Krčedinu! HOROR (FOTO)
Foto: Privatna arhiva

užas

ZVERSKI UBILI BEOGRAĐANKU, PA JE SPALILI: Ovo je starica (81) čije je ugljenisano telo pronađeno u kontejneru u Krčedinu! HOROR (FOTO)

Crna Hronika -

Ugljenisano telo Majde G. (81) nađeno je 20. juna u Dunavskoj ulici, u blizini vikend-naselja Breskvik, kod Krčedina, a dvoje osumnjičenih uhapšeno je u subotu.

Policija je sinoć saopštila da su uhapšeni J. Š. (25) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo ubistvo i M. D. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je pomogao u izvršenju ovog krivičnog dela, kaže se u saopštenju MUP-a.

Sumnja se da je J. Š. između 15. i 19. juna usmrtila osamdesetjednogodišnju staricu, a potom telo autom prevezla u vikend naselje kod Krčedina i zapalila u kontejneru. Takođe se sumnja da je M. D. pomogao osumnjičenoj prilikom uklanjanja tragova.

foto: Jelena Rafailović

- Kada je telo pronađeno, obavljen je uviđaj tokom kog je prikupljen veliki broj dokaza. U samom startu bilo je dosta sumnjivih stvari i pretpostavljalo se da je reč o ubistvu. Telo koje je pronađeno bilo je ugljenisano i neprepoznatljivo, ali se odmah videlo da je reč o starijoj ženskoj osobi - rekao je izvor Kurira.

Novosadski Institut za sudsku medicinu utvrdio je ranije da je starica čije je telo pronađeno 20. juna u kontejneru u vikend-naselju Breskvik kod Krčedina najpre brutalno ubijena, pa tek onda spaljena.

Podsetimo 20. juna oko 16 sati jedan od meštana primetio je prevrnut kontejner iz kog je virilo ugljenisano telo.

foto: Jelena Rafailović

- On je bio u potpunom šoku. Nije mogao da veruje svojim očima da iz kontejnera viri gornji deo tela. Ubrzo posle toga došli su policija i veliki broj inspektora i forenzičara iz Novog Sada, Sremske Mitrovice, ali i iz Beograda. Dva dana su pregledali sve kontejnere i iz njih izneli sve što im je bilo sumnjivo i što bi moglo da pomogne u rešavanju slučaja - završava naš sagovornik.

Telo žene doneto bez ruku

Pojedini meštani sa kojima je Kurir razgovarao nakon što je pronađen leš tvrdili su da su ženi bile i odsečene ruke. Naveli su da je telo žene zapaljeno bez ruku. Veruje se da je ubica, ili ubice, to uradio kako bi otežao otkrivanje identiteta nesrećne žene.

(Kurir.rs/J.R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track