CECA STAVILA TAČKU NA PRIČU IZ DEVEDESETIH: Kažu da su Arkana tukli i ostavili mu OŽILJAK NA LICU! Samo što Željko nije imao ožiljak! Ljudi, dogovorite se, jel bio STRAH I TREPET, ili mali miš...
Foto: Printskrin

Reagovanje

CECA STAVILA TAČKU NA PRIČU IZ DEVEDESETIH: Kažu da su Arkana tukli i ostavili mu OŽILJAK NA LICU! Samo što Željko nije imao ožiljak! Ljudi, dogovorite se, jel bio STRAH I TREPET, ili mali miš...

Crna Hronika -

Ljudi, dogovorite se, da li je Željko Ražnatović Arkan bio strah i trepet, ili mali miš kog su šamarali, vukli za uši, tukli... Ekskluzivno za Kurir ovo poručuje folk-diva Svetlana Ceca Ražnatović.

Posle priča da je Arkan navodno dobio batine od Isa Lera Džamba, što mu "komandant nikada nije zaboravio"... Ražnatovićeva navodi da je reč o besmislici, koju iz nepoznatih razloga s vremena na vreme plasiraju pojedini krugovi.

foto: Youtube

- Poslednjih godina demantujem kojekakve natpise vezane za pokojnog supruga. Bezbroj puta sam rekla - ljudi, dogovorite se, da li je taj čovek bio strah i trepet, ili mali miš kog su šamarali, vukli za uši, tukli. Deseti put čitam jednu te istu glupost, da mu je neki čovek napravio ožiljak na licu. Dokle više da se ponavlja jedna te ista izmišljotina. Zar svakih mesec dana treba da čitamo petparačku priču. Pustite čoveka da počiva u miru. Željko nikada nije imao ožiljak na licu. Trebalo bi da budemo realni, a ne da živimo u mašti i da se rukovodimo izrekom “Što je milo, to joj se i snilo”. Dosta, bre, više - kaže Ceca Ražnatović.

foto: Zorana Jevtić

O životu Željka Ražnatovića Arkana, koji je bio osnivač i glavni komandant Srpske dobrovoljačke garde, a ubijen 15. januara 2000. godine, mnogo se pisalo, a i posle 17 godina od njegovog ubista, detalji iz njegovog života izaziva ogromno interesovanje. Poznato je da su Iso Lero Džamba i Željko Ražnatović Arkan proveli neko vreme zajedno u Kazneno-popravnom domu za maloletnike u Valjevu.

Navodno se krajem osamdesetih dogodila poznata tuča Željka sa Džambom iza rešetaka, a pojedini izvori navode da je navodno Džamba pretukao Arkana i ostavio ožiljak na licu. Međutim, Ražnatovićeva navodi da Arkan nikada nije imao ožiljak po licu i dodaje da takve priče moraju da prestanu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track