ĆERKA SRPSKOG POLITIČARA ISKASAPILA PENZIONERKU PA JE 3 DANA ČUVALA U STANU: Jelena (25) je nesrećnu staricu, posle svirepog ubistva, SPAKOVALA U KOFER!
Foto: Printscreeen Facebook, Jelena Rafailović

NEZAPAMĆEN zločin

ĆERKA SRPSKOG POLITIČARA ISKASAPILA PENZIONERKU PA JE 3 DANA ČUVALA U STANU: Jelena (25) je nesrećnu staricu, posle svirepog ubistva, SPAKOVALA U KOFER!

Crna Hronika -

Jelena Špagović (25), ćerka Saše Dujovića, donedavnog drugog čoveka stranke Srpska desnica, koja se sumnjiči da je zverski ubila penzionerku Majdu Garović (80), njeno beživotno telo je iskasapila i potom spakovala u veći kofer koji je na kraju zapalila u kontejneru.

Jelena Špagović (25) zasad se tereti da je 15. juna izmamila staricu iz kuće, iskasapila je, a zatim spakovala njeno telo u kofer. Potom je njeno telo, uz pomoć svog brata Momčila Dujovića (21), koji je takođe uhapšen, zapalila i bacila ga u kontejner u vikend naselju u Krčedinu.

- Jelena je tog dana pozvala Majdu u svoj stan, u kom je živela. Posle svađe i tuče ubila je staricu, ali još nije poznato čime joj je zadala smrtonosne udarce. Zatim je njeno telo sakrila u iznajmljeni stan u Zemunu i držala ga tamo tri dana! Onda je u pomoć pozvala brata Momčila, rekla mu je da treba da joj pomogne da iznese neku staru fotelju, ne govoreći mu šta se dogodilo - navodi se u rešenju o sprovođenju istrage.

Prema do sada poznatim informacijama, Jelena je zatim svojim automobilom beživotno telo starice odvezla u vikend naselje Krčedin gde ga je bacila u jedan kontejner i zapalila. Njeni DNK tragovi pronađeni su na tom kontejneru, a telo starice primetio je jedan meštanin koji je pozvao policiju.

Kurir.rs/Blic/Alo/

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track