KAKO JE UHVAĆENA ĆERKA POLITIČARA ZBOG MONSTRUOZNOG UBISTVA: Jelena (25) smislila pakleni plan da prikrije zločin, ali napravila DVE KOBNE GREŠKE!
Foto: Printscreen Facebook, Jelena Rafailović

NOVI DETALJI POTERE

KAKO JE UHVAĆENA ĆERKA POLITIČARA ZBOG MONSTRUOZNOG UBISTVA: Jelena (25) smislila pakleni plan da prikrije zločin, ali napravila DVE KOBNE GREŠKE!

Crna Hronika -

Policija otkrila da je Jelena Špagović (25), nakon što je ubila komšinicu Majdu Garović, nesrećnoj ženi s vrata strgla zlatni lanac, koji je potom založila za novac

Jelenu Špagović (25) iz Zemuna, koja je osumnjičena da je zajedno s bratom Momčilom (21) ubila komšinicu i deviznu penzionerku Majdu Garović (81), policija je razotkrila uz pomoć zaposlenih u jednoj beogradskoj zalagaonici, u kojoj je prodala zlatni lanac svoje žrtve.

Osumnjičeni brat i sestra su, podsetimo, deca nekadašnjeg drugog čoveka stranke Srpska desnica i zamenika ministra Saše Dujovića. Oni su nakon ubistva leš nesrećne žene odvezli kolima do naselja Breskvik kod Krčedina, bacili u kontejner i zapalili.

Niz grešaka

- Utvrđeno je da je Jelena nakon zločina skinula nesrećnoj Majdi s vrata zlatni lanac, koji je potom prodala u jednoj zalagaonici. Ćerka političara je napravila još niz grešaka tokom prikrivanja zločina, a jedna od njih bila je i iznajmljivanje automobila kojim je prevezla leš - kazao je za Kurir dobro obavešten izvor.

On dodaje da su policiju pozvali zaposleni u rentakaru nekoliko dana pre otkrića leša jer su u vozilu "pežo 508" pronašli tragove krvi. - Prtljažnik tog automobila dovoljno je veliki da u njega može da stane krupniji čovek. Sumnja se da je Špagovićeva s predumišljajem iznajmila baš taj automobil kako bi mogla da spakuje leš. Sumnja se da je telo nesrećne žene spakovala u kofer, ali da je krv ipak našla svoj put i iscurila na tapacirung.

Nakon što su se otarasili leša i vratili automobil, zaposleni u rentakaru pregledali su automobil i zatekli krvave tragove - kaže naš sagovornik i dodaje:

DNK analiza

- Odmah su pozvali policiju, koja nije htela da ništa prepusti slučaju već su forenzičari odmah tragove uputili na DNK analizu. Posle nekoliko dana leš je otkriven u kontejneru, a nakon što je DNK profil unet u bazu, došlo se do stravičnog saznanja.

Naš izvor napominje i to da je policija tokom ispitivanja "pežoa" utvrdila da je krv oprana s tapacirunga, ali nedovoljno. - Sumnja se da je Jelena prilikom prikrivanja tragova imala pomagača. Da li je to bio samo njen brat ili je u zločin umešano više osoba, i dalje se utvrđuje - završava naš sagovornik.

Nervno popustila Upućena na psihijatrijsko veštačenje

Kako za Kurir otkriva dobro obavešten izvor, Jelena Špagović se od hapšenja nalazi u teškom psihičkom stanju. - Tužilaštvo je naložilo da se obavi njeno neuropsihijatrijsko veštačenje. Istovremeno, brojni svedoci su potvrdili da se ona u poslednje vreme ponašala čudno. Takođe, mnogi su rekli da je zbog razvoda bila u depresiji, a da li je zaista psihički obolela osoba, biće poznato nakon veštačenja - kaže naš sagovornik.

( Kurir.rs / Ivan Milićević / Foto: Printscreen Facebook, Jelena Rafailović )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track