Najnovije vesti

DEJAN UBIO OCA ZBOG KAFE! MAJKA ZATEKLA JEZIV PRIZOR: Pitala je sina šta se desilo, a on je dao ŠOK ODGOVOR!
Foto: Privatna Arhiva

STRAVIČNI DETALJI ZLOČINA U VELIKOJ MOŠTANICI

DEJAN UBIO OCA ZBOG KAFE! MAJKA ZATEKLA JEZIV PRIZOR: Pitala je sina šta se desilo, a on je dao ŠOK ODGOVOR!

Crna Hronika

Dejan Šatri (35), koji ima psihičke probleme, iskasapio je Agima Šatrija (64) pošto su se posvađali. Inspektorima je objasnio da je izašao napolje, uzeo kosu i udario tatu
 

Dejan Šatri (35), osumnjičen da je u ponedeljak ubio svog oca Agima (64) u njihovoj kući u beogradskom naselju Velika Moštanica, zločin je počinio zbog svađe s ocem oko kafe!

Dejan je oca iskasapio kosom za travu, a u trenutku zločina bili su sami.

- Dejan ima psihičke probleme. U ponedeljak je rekao ocu da mu se pije kafa i tražio je da je skuva. Agim mu nije dozvolio, jer Dejan inače pije više kafi dnevno, pa je smatrao da bi mu još jedna bila previše. Zbog toga su se posvađali, a Dejan je izašao u baštu i doneo kosu. Njome je pet puta udario oca - kaže izvor Kurira.

x 5 puta je Dejan udario oca kosom x 2 godine je Agim bio u zatvoru zbog nasilja

Pošto je ubio oca, Dejan je vratio kosu u baštu.

mesto gde je žena pronašla telo supruga
mesto gde je žena pronašla telo suprugafoto: Jelena Rafailović

Mrtvog Agima pronašla je supruga, Dejanova majka Svetlana. Ona kaže za Kurir da je kobnog dana bila u Centru za socijalni rad da sredi nešto u vezi sa socijalnom pomoći.

- Kada sam se vratila, doživela sam šok. Agim je ležao u lokvi krvi na parketu. Pitala sam ga šta se desilo, ali odgovora nije bilo. Onda sam otišla do Dejanove sobe, on je bio u krevetu. Pitala sam i njega šta je bilo. Rekao je: " Eto, došli su da pozajme Agima" - priča Svetlana dok pokazuje mesto na kom je njen muž izdahnuo.

On ističe da je Dejan ćutao i kada su ga policajci pitali da im ispriča šta se desilo.

- Tek posle nekog vremena rekao mi je da mu skuvam kafu i da će polako sve da ispriča. Objasnio je da je izašao, uzeo kosu i udarao Agima. Nije znao da objasni šta ga je iznerviralo. Inspektore je odveo do mesta gde je ostavio kosu, koju su oni potom odneli - objašnjava Svetlana i dodaje da njen sin boluje već 20 godina.

Svetlana Šatri
Svetlana Šatrifoto: Jelena Rafailović

- Od bombardovanja je počeo da ima probleme. Uplašio se kada su bacali bombe i otad je sve krenulo nizbrdo. Vodili smo ga kod lekara, pio je dosta lekova - kaže ona.

Za muža Agima kaže da je do pre pet godina bio dobar, ali da je tada oboleo od šećera i da se promenio.

- Trpela sam nasilje od njega. Stalno se svađao i pretio. Znao je i da me izudara i da preti da će me ubiti. Nasilje sam prijavila i bio je u zatvoru dve godine. Prošle godine je pušten. Bio je i invalid, desna noga mu je bila odsečena, a kasnije su mu i bubrezi oboleli. Bio je strašno nervozan - priča ona i dodaje da joj Agim nije davao ni da radi.

Komšije: Dejan je bio Agimov miljenik

Rođaci i komšije kažu da je ceo kraj znao da sa Dejanom nije sve kako treba i da je bilo pitanje vremena kada će napraviti neko zlo.

- Agim i Svetlana, pored Dejana, imaju još jednog sina, ali je Dejan bio očev miljenik. Nije želeo da ga ostavlja u bolnici. Teško je podnosio sinovljevu bolest i svima je govorio da je on pametan momak - kaže komšija.

(Kurir.rs/Jelena Rafailović/foto:Jelena Rafailović, privatna arhiva)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...