Najnovije vesti

JEZIVA SCENA U STANU UBICE STUDENTA NA ZVEZDARI! Vrata zapečaćenog stana OTVORENA, komšije u strahu! ODAVDE JE KRENUO U KRVAVI PIR
Foto: Sonja Spasić, Printscreen Instagram, Privatna Arhiva

posle 6 meseci

JEZIVA SCENA U STANU UBICE STUDENTA NA ZVEZDARI! Vrata zapečaćenog stana OTVORENA, komšije u strahu! ODAVDE JE KRENUO U KRVAVI PIR

Crna Hronika

Od stravičnog ubistva studenta Miloša Mileusnića (24) prošlo je skoro šest meseci, a za ovaj zločin osumnjičen je Neđeljko Đurović (28), koji je, navodno, tog dana furiozno izleteo iz stana i počinio krvavi pir. Uznemirene komšije pozvale su novinare i prijavile da je nekadašnji stan osumnjičenog, iako "zapečaćen" od strane policije, ipak malo otvoren.

Na pitanje na kom broju je Neđeljko živeo, tiho izgovarajući: "u prizemlju", jedan komšija izviruje iza vrata, kao da se nečega plaši.

foto: Nemanja Nikolić, Privatna Arhiva

- Sećam se tog dana, ja sam sat vremena nakon njega izašao iz svog stana. Nisam ga znao lično, ali zgranut sam tim događajem. Živeo je u prizemlju, ali tamo i sada stoji sve tako razvaljeno, vidi se unutrašnjost stana. Ne znam da li je od januara, kada se dogodilo ubistvo, ovako obeležen stan, ali ako jeste, ono je sramota... - ispričao je momak sa četvrtog sprata.

foto: Sonja Spasić

Na pitanje u kom je stanju prilaz Neđeljkovom stanu samo je odmahnuo glavom i dodao:

- Idite, pa ćete videti. Neće vam biti prijatno da prođete pored vrata, a kamoli da pogledate unutra.

foto: Instagram

Kada se krene ka vratima proteže se zaista uznemirujući prizor - mračno, visoko prizemlje, koje zbog položaja više podseća na podrum i jedna odškrinuta vrata, kroz koja dopiru svetlost i neki čudan miris.

Kroz mali otvor vide se stvari koje stoje baš onako kako ih je ostavio osumnjičeni, pre nego je krenuo na ulicu i, navodno, nasmrt izbo Mileusnića kog nije poznavao.

Iz tog stana dopire hladan vazduh i pomalo nelagodan miris. Nešto između ustajalog i prljavog. Na podu su papuče i flaša soka, na stolu boca alkohola, a pokrivač na krevetu stoji tako kao da je Neđeljko maločas ustao iz njega. Vrata su poluvezana, a na njima stoji obaveštenje MUP-a da se ne smeju otvarati.

Šta se dogodilo 27. januara?

foto: Privatna arhiva

Tog dana u Beogradu se dogodio strašan zločin koji je potresao celu zemlju. Miloš Mileusnić (24), student iz Čačka, ubijen je u beogradskom naselju Zvezdara, kada se vraćao od devojke. Mladić je izboden oko šest sati ujutru, u hodniku zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića 20 A, gde je živeo sa cimerom.

Beogradska policija uspela je da za manje od jednog dana otkrije i uhapsi potencijalnog ubicu, Neđeljka Đurovića iz Požarevca. On je u policiji ispričao kako je čitav dan i noć proveo na društvenim mrežama, na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu, rekao da je bio nevozan, ljut i besan jer je shvatio koliko je nesrećan i da je njegov život bezvredan, pa je rešio da izađe na ulicu i nekoga ubije.

Međutim, Neđeljko je nekoliko dana nakon ubistva "promenio ploču", te je negirao da je ikada priznao ubistvo.

Njegov advokat, Jovan Stanojević, tvrdi da među dokazima u ovom slučaju ne postoji nijedan koji tereti njegovog branjenika. Neđeljkovi prijatelji, ipak, ne misle tako i kažu da je advokat to izjavio "kako bi opravdao novac koji je dobio za gnusan zločin svog branjenika".

Početkom ove nedelje Stanojević je rekao da je pregledao dokazni materijal koji mu je dostavljen i da u njemu nema nijednog dokaza koji na bilo koji način ukazuje na umešanost njegovog branjenika.

(Kurir.rs/Telegraf)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...