Najnovije vesti

NOVOSAĐANIN ZBOG BRUTALNOG IŽIVLJAVANJA NAD DEVOJKOM DOBIO GODINU I PO DANA ZATVORA: Nabio joj peškir u usta, davio je novogodišnjim sijalicama, govorio da je K*RVA, pretio da će je UBITI! HOROR
Foto: Profimedia

sramota

NOVOSAĐANIN ZBOG BRUTALNOG IŽIVLJAVANJA NAD DEVOJKOM DOBIO GODINU I PO DANA ZATVORA: Nabio joj peškir u usta, davio je novogodišnjim sijalicama, govorio da je K*RVA, pretio da će je UBITI! HOROR

Crna Hronika

Mileta M. (37) iz Novog Sada osuđen je u julu u Drugom osnovnom sudu na godinu i po dana robije jer je svoju devojku J.V. davio novogodišnjim ukrasnim sijalicama, gasio po njoj cigarete, tukao, pretio smrću. Osim zatvora, njemu je izrečena i mera zabrane prilaska nesrećnoj devojci, kao i obavezno lečenje od alkohola.

 

Mileta je u martu 2018. godine u Novom Sadu upoznao J.V, kojoj je ponudio da počne da radi za njega u jednom butiku. Ubrzo nakon toga, njih dvoje su počeli da žive zajedno i tada za J.V. počinje pakao.

 

- Samo nakon nekoliko dana zajedničkog života u Novom Sadu, Mileta se pijan vratio kući iz kafane i počeo sa maltretiranjem nesrećne devojke. On joj nije dao da spava, pljuvao ju je i polivao pivom, govorio joj je da je kurva, ološ. Pretio je da će joj j***ti majku ako proba da ga ostavi, navode u Drugom osnovnom sudu i dodaju:

 

- Uprkos svim pretnjama, J.V. je skupila hrabrost i pobegla, ali ju je Mileta ubrzo našao i nagovorio da mu se vrati, pod izgovorom da je bio pijan i da se više nikad neće tako ponašati.

 

Ipak, Miletino kajanje nije dugo potrajalo, pa je nakon njihovog preseljenja u Kovilj ponovo počeo da muči nesrećnu devojku.

 

- Nasilnik je kući ponovo došao pijan i odmah je pretukao, a kako bi sprečio da ona viče i doziva u pomoć, Mileta joj je nabio peškir u usta. Zatim je uzeo novogodišnje ukrasne sijalice za jelku, obmotao joj oko vrata i počeo da davi J.V. Zatim je devoci pocepao svu odeću, zaključao stan i legao da spava. Kada je J.V. sutradan pokušala da pobegne , Mileta ju je uhvatio i rekao da će je ubiti, a potom i da će sebi presuditi kaže izvor iz suda.

 

Njih dvoje su se iz Kovilja početkom 2019. preselili u Pirot, ali Mileta ni tu nije prestajao zverski da muči jadnu devojku.

 

Srećom, devojka je početkom marta ove godine konačno uspela da pobegne i utočište pronađe kod svoje porodice u beogradskom naselju Kaluđerica. Mileta je ponovo počeo da traga za J.V, a kada ju je našao, odmah joj je poslao nekoliko SMS poruka u kojima je naveo da je bolje da se vide inače će zapaliti i nju i njenu porodicu.

 

- Pošto J.V. nijen odgovarala na poruke, Mileta joj je zvonio na interfon. Preplašena devojka je izašla iz zgrade i donela mu sendviče. Mileta joj je rekao da ide po stvari i da se spremi jer ide sa njim za Novi Sad. Ona je pristala tek kad joj je Mileta zapretio smrću. Onda je otišlča po stvari, ali čim je ušla u stan odmah je pozvala policiju, koja je uhapsila nasilnika, koji je sada i osuđen.

 

(Kurir.rs /Informer)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...