NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA! TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD KAĆA: Sestre se vraćale sa mora pa poginule u sudaru
Foto: Kurir/S.S., Facebook

UŽAS

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA! TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD KAĆA: Sestre se vraćale sa mora pa poginule u sudaru

Crna Hronika -

Sestre Dobrila (27) i Vida Milić (21) iz Đurđeva poginule su, dok je Nebojša Aleksić (27), Dobrilin verenik, teško povređen u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na Zrenjaninskom putu kod Kaća.

foto: Printscreen

Nesreća se desila juče oko 12 sati kada je na „alfa romeo“, kojim je upravljao Aleksić, dok su sestre bile putnice, naleteo „opel meriva“, za čijim volanom je bila Ljiljana Mandić (62), koja je takođe na mestu poginula.

Očevici sudara posvedočili su da je udarac bio strahovit i da je „opel“ iznenada prešao u suprotnu traku i direktno se zakucao u „alfa romeo“.

- Prema jednoj verziji, Ljiljana Mandić je počela nebezbedno preticanje automobila ispred svog krećući se ka Novom Sadu i naletela na „alfu“ iz suprotnog smera. Prema drugoj, Ljiljani je ispao mobilni telefon iz ruke, te se sagla u nameri da ga dohvati. Tada je izgubila kontrolu i prešla u suprotnu traku - kaže naš izvor.

Potpuno smrskani

Od siline udarca oba automobila su bila potpuno smrskana, a morali su da reaguju i vatrogasci.

- Oni su sekli kola da bi izvukli tri mrtve žene i povređenog mladića. Prizor je bio jeziv. Krvi svuda, srča od polupanih stakala, delovi automobila su se razleteli. Vozim godinama kamion, ali ovako nešto još nisam video - ispričao je jedan očevidac.

On je dodao da je čuo da je Ljiljana Mandić u trenutku udesa vozila preko 110 kilometara na sat.

- To je bio tako jak udarac da se bukvalno kola ne prepoznaju. Jedva su ih vatrogasci izvadili - rekao je kamiondžija.

Bile u Egiptu

Oko uništenih automobila bile su rasute stvari, koferi, torbe sa stvarima, dve ženske tašnice.

- Sestre su bile na godišnjem odmoru u Egiptu. Juče ujutru su stigle u Srbiju, a Nebojša je otišao po njih, ja mislim na aerodrom u Beogradu. Nesreća se desila kada su se vraćali za Đurđevo. Strašna tragedija za porodicu Milić, ali i za porodicu Dobrilinog verenika Nebojše, kao i za porodicu poginule Ljiljane - kaže jedna meštanka Đurđeva i dodaje da su poginule Vida i Dobrila imale još jednu sestru.

- Sve tri su zlatne devojke. Ne zna se koja je od koje bolja - priča šokirana komšinica.

Vozač u KC Vojvodina

SMEŠTEN NA INTENZIVNU NEGU

Povređeni Nebojša Aleksić primljen je u Urgentni centar KC Vojvodine sa teškim politraumatskim povredama.

- Posle kompletne dijagnostike i ukazane medicinske pomoći, pacijent je smešten na Odeljenje anestezije i intenzivne terapije radi daljeg praćenja. Trenutno je stabilan i pod stalnim je nadzorom lekara - rečeno nam je u Kliničkom centru Vojvodine.

foto: Privatna Arhiva
foto: Kurir

DANAS NE PROPUSTITE NOVI STARS! Luka Lazukić, bivši muž Nataše Bekvalac, odbija da vidi ćerku

Šokantno otkriće: Luka Lazukić, bivši muž Nataše Bekvalac, ne želi da vidi ćerku! Ekskluzivni paparaco: Tanja Savić puna celulita! Lepa Brena o Prijinom i Filipovom sinu: Aleksandar liči na mene! Hit intervju sa Vesnom Vukelić Vendi: Ja sam kraljica šunda. Plus transformacija Ane Bekute: Uz Mrku procvetala.

foto: Promo

Kurir.rs/Slađana Stojanović Foto: Kurir/S.S.Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track