šok

ISPLIVAO SNIMAK MESEC DANA POSLE NESREĆE U STRAHINJIĆA BANA! Pogledajte kojom brzinom BMW proleće i zabija se u baštu kafića! ZA OVO JE DOBIO SAMO KUĆNI ZATVOR BEZ NANOGICE (KURIR TV)

Crna Hronika -

Dejan Marković je automobilom marke BMW 27. juna udario u dva parkirana automobila, nakon čega je jedan od njih uleteo u baštu kafića u Ulici Strahinjića bana na Dorćolu, a od čitaoca Kurira dobili smo ekskluzivni snimak trenutka nesreće.

U toj nesreći povređena je tročlana porodica, a otac je ostao zarobljen između automobila, koji je završio u bašti, i zida zgrade, dok je žena podletela pod taj automobil, kao i njeno dete.

Podsetimo, Marković je najpre udario u dva parkirana automobila, nakon čega je od siline udarca jedan od automobila ušao u baštu kafića.

Inače, on je priznao je krivicu i zaključio sporazum o priznaju krivice sa Prvim osnovnim tužilaštvom, prema kom je osuđen na godinu dana kućnog zatvora zbog krivičnog dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Takođe mu je izrečena mera oduzimanja vozačke dozvole na šest meseci. Neće nositi nanogicu iako je nakon nesreće pobegao, a uhapšen je sutradan na granici sa Rumunijom pri pokušaju bekstva iz zemlje.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track