Najnovije vesti

SRPSKI DILERI UCENJUJU MOĆNIKE PREKO DECE: Tipuju ih, navuku ih na drogu, slikaju, a onda...  Kompromitujuće snimke šalju njihovim očevima, a EVO I ZAŠTO!
Ilustracija, Foto: Shutterstock

užasno

SRPSKI DILERI UCENJUJU MOĆNIKE PREKO DECE: Tipuju ih, navuku ih na drogu, slikaju, a onda... Kompromitujuće snimke šalju njihovim očevima, a EVO I ZAŠTO!

Crna Hronika

Dvojica uglednih političara našli su se u zamci kriminalaca dilera droge, koji su njihovu decu uvukli u svet narkomanije a zatim ucenjivali kompromitujućim fotografijama. Na taj način dileri su sebi obezbeđivali prevlast na tržištu droge i zaštitu, i sprečavali hapšenje pripadnika njihovih kriminalnih grupa.

 

Ilustracija
Ilustracijafoto: Shutterstock

Kako navodi Srpski telegraf, izvor iz bezbednosnih struktura otkrio je kako su političari koji su nekada bili na viskoim državnim funkcijama, podlegli ucenama, i svojim uticajem pokrivali dilere i omogućavali im i da peru novac zarađen kriminalom.

 

-  Deca funkcionera su najpre po ustaljenoj šemi uvlačena u svet narkomanije. Dileri su ih tipovali po noćnim klubovima, polako su im se približavali i ubacivali u njihovo društvo, a kada bi stekli njihovo poverenje, navlačili su ih na narkotike, dajući im ih besplatno. Decu su zatim snimali kako puše marihuanu, šmču kokain, gutaju tablete, ali i u drugim kompromitujućim trenucima. Potom su političare ucenjivali fotografijama i snimcima, ali i prepiskama  u kojima se vidi da su im deca naručivala narkotike. Političari su zatim, na žalost, pristajali na ucene i pružali zaštitu uzamenu za ćutanje, navodi izvor Srpskog telegrafa.

 

Ilustracija
Ilustracijafoto: Shutterstock

Kako se navodi, jedan od dvojice političara je više od 15 godina bio aktivan na političkoj sceni. Deca političara nisu jedina meta dilera, već oni isto rade i sa decom policajaca, poslovnih ljudi i lekara, pošto i od njih mogu da iznude različite usluge. 

 

(Kurir.rs)

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...