Najnovije vesti

srećom, izbegnuta je neopisiva tragedija

POSLE PREVRTANJA AUTOBUSA VOJSKE SRBIJE KOD VRANJA: Vojnici sa teškim povredama prebačeni u Vojnu bolnicu u Nišu

Crna Hronika

VRANJE - Četiri vojnika Vojske Srbije, koji su juče nakon saobraćajne nesreće u kojoj se prevrnuo autobus dobili potres mozga, u dobrom su opštem stanju. Oni su zadržani na Hirurgiji Zdravstvenog centra u Vranju.

foto: T.S.

Nakon pregleda neurologa u dogovoru sa načelnikom Vojne bolnice u Nišu trebalo bi da budu transportovani danas u Vojnu bolnicu u Nišu, saopštio je Zdravstveni centar u Vranju.

foto: T.S.

Dva pacijenta, jedan sa teškom povredom ramena i drugi sa frakturom podlaktice, su nakon urgentnog zbrinjavanja i ukazane medicinske pomoći, juče transportovana u Vojnu bolnicu u Nišu, navedeno je u saopštenju ove zdravstvene ustanove.

foto: T.S.

Ostali povređeni u saobraćajnoj nesreći su, juče nakon ukazane medicinske pomoći i zbrinjavanja, gde su bili uključeni brojni multisektorski medicinski timovi lekara i medicinskih sestara i tehničara, kao i celokupnog zdravstvenog osoblja u dobrom, stabilnom stanju pušteni na kućno lečenje.

foto: T.S.

Podsetimo saobraćajna nezgoda dogodila se kod brda Pržar iznad Vranja kada se prevrnuo autobus koji je prevozio 23 vojnika, pripadnike 23. brigade Kopnene vojske Srbije bataljona veze Kopnene vojske kod brda Pržar iznad Vranja.

foto: T.S.

Vojnici su se vraćali s redovnog zadatka. Izbegnuta je velika nesreća, jer je ispod na ovoj deonici puta provalija.

1 / 13 Foto: T.S.

(Kurir.rs/T. S./Foto: T. S.)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...