SRPKINJA VESNA UHAPŠENA U MILANU: Drogirala babu, pa je opelješila
Foto: Screenshot

DOLIJALA

SRPKINJA VESNA UHAPŠENA U MILANU: Drogirala babu, pa je opelješila

Crna Hronika -

Vesna Vujičić (47), poreklom iz Srbije, koja živi u okolini Milana u Italiji, uhapšena je zbog sumnje da je upala u stan starice (84), drogirala je i opljačkala.

Kako prenose italijanski mediji, pljačka se dogodila 20. jula u Porto Đenovi, kada je Vesna na prevaru ušla u bakin dom.

- Prisilila ju je da popije čaj, u koji je sipala psihoaktivne supstance, tj. veliku dozu sedativa. Žrtva je ispila napitak i onesvestila se, a kradljivica joj je skinula prsten sa ruke, ogrlicu i nekoliko narukvica, ali i nekoliko dragulja. Kada je pokupila plen, otišla je iz stana - preneli su tamošnji mediji i dodali da je starica, kada je došla svesti, shvatila da je poharana i pozvala je policiju.

- Uzeti su i snimci sa kamera iz zgrade. Kamera je snimila Vesnu kako ulazi u zgradu, ali i kako iz nje izlazi. Istraga je pokazala da je ona i 2016. počinila identičnu pljačku u okolini Milana - rekli su izvori i dodali da je kod Srpkinje pronađen ukraden nakit, kao i bočica „lorazepama“. Takođe, opljačkana Italijanka je prepoznala kradljivicu.

(Kurir.rs/J. R. Foto: Screenshot)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track