OTAC ZLOSTAVLJAO BOLESNU ĆERKU?! Uhapšen Branislav A. (62)
Foto: Shutterstock

STRAVIČNO

OTAC ZLOSTAVLJAO BOLESNU ĆERKU?! Uhapšen Branislav A. (62)

Crna Hronika -

Policija sumnja da je stariji muškarac iz okoline Svilajnca obljubio svoju ćerku (13) s posebnim potrebama u stanu svoje majke u Jagodini

Branislav A. (62) iz sela Mačevac kod Svilajnca uhapšen je zbog sumnje da je obljubio svoju maloletnu ćerku (13), koja je inače dete s posebnim potrebama.

Kako Kurir saznaje, stravičan porodični zločin otkriven je još pre mesec dana, kada je Branislav A. uhapšen, a zatim i odlukom tužilaštva i suda pritvoren na mesec dana.

Istraga

Obljuba se navodno dogodila još 29. juna u Jagodini, u stanu devojčicine bake, gde se nedavno preselila s ocem.

- Branislav se sa ćerkom preselio u stan svojih roditelja u Jagodini, gde se obljuba navodno i dogodila. Policija je odmah po prijavi uhapsila osumnjičenog i određen mu je pritvor, a u toku su istražne radnje koje je naložilo Više tužilaštvo kako bi se obavila sva neophodna veštačenja jer je reč o devojčici s posebnim potrebama - rekao je izvor Kurira upoznat sa slučajem.

Zbog istrage, ali i zaštite bolesne devojčice, informacije o ovom slučaju istražni organi drže u strogoj tajnosti.

- Zbog toga i dalje nije poznato na koji način je obljuba izvršena, kao i to ko je Branislava prijavio. U istragu će biti uključeni i psiholozi i psihijatri, a utvrdiće se i da li je uhapšeni obljubu možda počinio u produženom trajanju - dodaje naš sagovornik.

Da je Branislav A. uhapšen, pročulo se i u njegovom rodnom selu Mačevac, odakle su mu i roditelji. Reporteri Kurira pokušali su da razgovaraju s njima o tome zašto je Branislav uhapšen, ali je malo ko želeo da bilo šta komentariše.

Meštani ćute

- Čuo sam da je uhapšen i zašto, ali ne bih u to da se mešam. Kruže razne priče, a u ovakvim situacijama i ne možete da znate šta je zapravo istina. On ovde u selu ima kuću u kojoj mu sad živi majka. Ona se ovde vratila, a njemu i ćerki dala svoj stan u Jagodini, jer tamo imaju bolje uslove - nerado komentariše komšija koji nije želeo da mu objavljujemo ime.

Tužno MAJKA NAPUSTILA DETE

Komšija uhapšenog koji je razgovarao s Kurirom ispričao je da je on dete dobio već u poznim godinama, sa ženom koja ga je ubrzo napustila.

- Koliko znam, ona je dete ostavila njima na staranje i otišla ko zna gde. Kako sam čuo, o devojčici se uglavnom brinula baka, ali je on valjda povremeno uzimao kod sebe. Ne znam, ali verujem da se to desilo u Jagodini, kada je devojčica bila kod njega i da se možda požalila babi kad se vratila, pa da je ona prijavila. Ko zna šta se tu desilo - priča komšija.

Kurir.rs/Ekipa Kurira Foto: Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja