TEŠKA NESREĆA NADOMAK HORGOŠA: Kod Feketića izleteo pa se prevrnuo auto sa 7-članom turskom porodicom, žena (40) poginula, beba i devojčica (7) teško povređene
Foto: Stefan Jokić

na auto-putu novi sad-subotica

TEŠKA NESREĆA NADOMAK HORGOŠA: Kod Feketića izleteo pa se prevrnuo auto sa 7-članom turskom porodicom, žena (40) poginula, beba i devojčica (7) teško povređene

Crna Hronika -

BEOGRAD/HORGOŠ - Teška saobraćajna nesreća dogodila se na auto-putu Novi Sad-Subotica kod Feketića, u blizini prleaza Horgoš kada je sitroen C4 stranih tablica iznenada izleteo s kolovoza auto-puta, prešao na bankinu, prevrnuo se i izleteo na travu pored puta.

U automobilu je bilo čak 7 državljana Danske i Norveške turskog porekla, a poginula je žena sa norveškim pasošem. Još dvoje putnika iz automobila je povređeno.

Prema najnovijim informacijama, državljanka Norveške je izgubila život (40), a šestoro putnika je povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila kod Feketića, na auto putu Beograd-Horgoš.

"Citroen C4", danskih registarskih oznaka, u kome se nalazila sedmočlana porodica turskog porekla sleteo je s puta u pravcu Horgoša i isprevrtao se. U vozilu se nalazilo petoro dece.

Povređeni su prebačeni u subotičku bolnicu, a kako je za RTV izjavio Mirsad Maljanović, načelnik odeljenja za ortopediju i traumatologiju, beba najverovatnije ima povredu slezine. Ona će zajedno sa sedmogodišnjom devojčicom koja je takođe zadobila teške povrede biti prebačena u novosadsku dečju bolnicu.

Saobraćaj je bio više sati u prekidu, ali je, kako javlja naš dopisnik, sada normalizovan.

(Kurir.rs/TV Pink/RTV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja