Najnovije vesti

MAJKA (33) BRUTALNO PRETUKLA SINA (13) U NIŠU, DEČAK HITNO PRIMLJEN U BOLNICU: Htela da ga kazni jer se posvađao sa sestrom! Slomila mu nos i šutirala ga u grudi
Foto: Shutterstock

izrečena joj mera zabrane prilaska

MAJKA (33) BRUTALNO PRETUKLA SINA (13) U NIŠU, DEČAK HITNO PRIMLJEN U BOLNICU: Htela da ga kazni jer se posvađao sa sestrom! Slomila mu nos i šutirala ga u grudi

Crna Hronika

Nilijki M.P. (33) izrečena je mera zabrane prilaska sinu (13) jer ga je brutalno pretukla, pa je nesrećni dečak završio u bolnici zbog razbijenog nosa i bolova u grudima.

 

Nasilje se dogodilo juče oko 15 sati u kući dečakovog oca gde je M.P. boravila u poseti deci koja su mu poverena nakon razvoda.

 

- Dečak se potukao sa sestrom (14) u majčinom prisustvu, a ona je stala na stranu kćerke pa je istukla sina. Udarala ga je rukama po glavi i telu dok nije pao, a onda ga je šutirala u predelu grudi - kažu naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

 

Da bi prikrila napad na dečaka, došla je u policiju i prijavila svog devera zbog navodnog šamaranja,nakon čega se klupko odmotalo.

 

- Ona je tvrdila da joj je brat njenog supruga udario dva šamara jer je istukla dete, ali nije priznala da ga je brutalno premlatila. Njen dever je negirao napad na snahu, ali ju je optužio da je dečaka nemilosrdno tukla - kažu naši sagovornici.

 

Trinaestogodišnjak je zbog povreda koje je zadobio, zbrinut na Dečjoj hirurškoj klinici.

 

O ovom događaju obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo na kojem je da odluči ima li osnova da se protiv M.P. podnese prijava za nasilje u porodici.

 

(Kurir.rs/Telegraf)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...