UŽAS U BOLONJI, SRBIN UMEŠAN U UBISTVO ITALIJANA: Pretukao ga sa Rumunom posle kafanske svađe, pa bacio niz liticu! Telo nesrećnog muškarca nađeno kako visi na drvetu
Foto: Profimedia

STRAŠNO

UŽAS U BOLONJI, SRBIN UMEŠAN U UBISTVO ITALIJANA: Pretukao ga sa Rumunom posle kafanske svađe, pa bacio niz liticu! Telo nesrećnog muškarca nađeno kako visi na drvetu

Crna Hronika -

Policija u Bolonji i dalje pokušava da odgonetne kako je tačno ubijen Italijan K. I. (42), za čiju smrt se sumnjiče državljanin Srbije Ivan R. (34) i državljanin Rumunije Mihail A. (50).

Veruje se da su Ivan R. i Mihail A. u ponedeljak brutalno pretukli, a potom niz liticu bacili K. I. nakon bezazlene svađe u kafani.

Beživotno telo K. I. pronađeno je tek u četvrtak zakačeno za drvo ispod litice visoke 50 metara nedaleko od naselja Tole. Obdukcija je pokazala da je K. I. preminuo od posledica unutrašnjeg krvarenja, nakon što je glavom udario o drvo kada je bačen niz liticu.

- Osumnjičeni i žrtva su se u ponedeljak posvađali u kafani, međutim, nakon nekog vremena su se izmirili i zajedno napustili lokal. Tada se K. I. izgubio svaki trag. Posle nekoliko sati bivša supruga je prijavila njegov nestanak. Pre nego što su stigli rezultati obdukcije, verovalo se da su osumnjičeni nasmrt pretukli K. I. i bacili ga niz liticu kako bi se rešili tela. Međutim, sada se sumnja da je K. I. bio živ u trenutku kada su ga gurnuli u provaliju - kaže izvor iz istrage za lokalne medije.

foto: Profimedia

Takođe, policija je pronašla tragove krvi ispred kuće Mihaila A., te se sumnja da je K. I. tamo brutalno pretučen, a potom ubačen u gepek Ivanovog golfa i odvezen do litice odakle je bačen iako je još davao znake života.

- Žrtvi je u tuči polomljen nos, a obdukcija je pokazala da je zadobio još jednu tešku povredu glave, najverovatnije kada je prilikom pada sa litice udario u drvo na kojem je njegovo telo i pronađeno kako visi - kaže izvor.

Podsetimo, policija je prvo pronašla Ivanov "golf" sa tragovima krvi u gepeku, a potom nekoliko stotina metara dalje i telo K. I.

Prema pisanju italijanskih medija, Ivan je na saslušanju tvrdio da je gepek krvav jer je u njemu vozio srnu koju je prethodno upucao u lovu.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track