Najnovije vesti

POLICIJSKA UPRAVA NOVI PAZAR: Policija nije pretukla Novopazarku! Ona je napala dve policijske službenice
Foto: indexonline.rs

Incident

POLICIJSKA UPRAVA NOVI PAZAR: Policija nije pretukla Novopazarku! Ona je napala dve policijske službenice

Crna Hronika

Ona je prvo gađala olovkom, a zatim i vređala policijsku službenicu koja radi na upravnim poslovima, nakon čega joj je, kako bi je smirili, prišlo dvoje policijskih službenika

NOVI PAZAR - Policijska uprava Novom Pazaru saopštila je večeras da su netačni navodi četrdesetdvogodišnje E. R. da su je policijski službenici pretukli u zgradi Policijske uprave Novi Pazar.

- Naprotiv, E. R. koja je 31. jula došla u PU Novi Pazar, kako bi njen sin preuzeo ličnu kartu, napala je tom prilikom dve policijske službenice - saopšteno je iz PU Novi Pazar.

- Ona je prvo gađala olovkom, a zatim i vređala policijsku službenicu koja radi na upravnim poslovima, nakon čega joj je, kako bi je smirili, prišlo dvoje policijskih službenika. Ona je tada napala još jednu policijsku službenicu i nanela joj povrede u predelu ruku, koje je konstatovao i dežurni lekar u bolnici u Novom Pazaru - stoji u saopštenju policije.

O ovom događaju, kako je saopštila policija, obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo, čiji je tužilac naložio da se osumnjičena E. R. privede i da se protiv nje podnese krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

U saopštenju policije stoji i da E. R. nije podnela pritužbu na rad policijskih službenika, iako joj je ta mogućnost predočena, niti je dostavila bilo kakvu zdravstvenu dokumentaciju koja potvrđuje njene tvrdnje da je zadobila bilo kakve povrede.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...