REKAO TAKSISTI DA NEMA DA MU PLATI, PRETIO MU NOŽEM, PA MU POTPUNO UNIŠTIO VOZILO! Uhapšen maloletnik u Čačku!
Foto: D. Č.

REKAO TAKSISTI DA NEMA DA MU PLATI, PRETIO MU NOŽEM, PA MU POTPUNO UNIŠTIO VOZILO! Uhapšen maloletnik u Čačku!

Crna Hronika -

Tinejdžer M. M. (16) napravio je sinoć oko 23 sata haos u čačanskom naselju Ljubić, kada je uz pretnju nožem oteo taksi vozilo "reno megan", a zatim se svom silinom zakucao u kuću u Ulici Blagoja Nikolića.

Maloletnik, koji je od ranije poznat policiji, seo je u taksi u centru Čačka i tražio taksisti da ga odveze kući. Stigavši ispred kuće, rekao je taksisti da ga sačeka dok ode po novac.

- Gospodine, znate, ja nemam pare. Idem kući da uzmem - rekao je navodno taksisti i ušao u kuću.

Kako kaže sagovornik Kurira, mladić je potom izašao iz kuće i seo na mesto suvozača u taksi vozilu.

foto: D. Č.

- Tada mu je prislonio nož na lice, a taksista je, pošto nije bio vezan, uspeo da se odbrani. Istračo je iz vozila i počeo da beži. Međutim, tinejdžer je seo za volan, upalio automobil i krenuo. Ubrzo je uleteo na plac, počeo da obara stubove, porušio je ogradu i svom silinom se zakucao u kuću. Potpuno je uništio vozilo - dodaje izvor Kurira.

Prema njegovim rečima, mladić je potom ostavio nož u autu i mirno odšetao kao da se ništa nije desilo, a ubrzo nakon toga je uhapšen.

foto: D. Č.

- U policiji je navodno odbio test na drogu i alkohol. Prebačen je na odeljenje psihijatrije. Inače, ovo mu nije prvi incident. Pre nekoliko dana je bejzbol palicom jednom taksisti razbio auto. Pretpostavlja se da je nasilan zbog droge i alkohola. Uskoro će se doneti odluka o pritvoru - navodi izvor.

(Kurir.rs/D.Č.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track