OVO JE POSLEDNJA PORODIČNA FOTOGRAFIJA SRBA POGINULIH U NEMAČKOJ: Povređeni otac nastradale Anđele (19) na sedativima, lekari se bore za život njenog brata (14) (FOTO)
Foto: Privatna Arhiva

još se ne zna šta se tačno dogodilo

OVO JE POSLEDNJA PORODIČNA FOTOGRAFIJA SRBA POGINULIH U NEMAČKOJ: Povređeni otac nastradale Anđele (19) na sedativima, lekari se bore za život njenog brata (14) (FOTO)

Crna Hronika -

Devetnaestogodišnja Anđela M. iz sela Brza nadomak Leskovca poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se desila u nedelju na auto-putu u Nemačkoj u blizini Rotenburga.

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Nemačkoj poginuli su Anđela M. (19) iz sela Brza kod Leskovca, njen dečko Miloš S. (20) iz beogradskog naselja Besni Fok i ujak Zoran D. (41) iz vučjanskog sela Kopriva.

Teško je povređen i Anđelin brat, D. (14), koji zasad reaguje samo na glas majke. Povređen je i Anđelin otac Mile M. i nalazi se u stabilnom stanju, ali na sedativima.

foto: Privatna arhiva

Mile M. je bio za volanom kada se desila tragedija na auto-putu, a njegova sestra blizankinja Milka Stamenković kaže da još ne zna gde su putovali i pod kakvim okolnostima se desila tragedija.

Na jednoj od poslednjih fotografija pred nesreću porodica nastradale Anđele M. je nasmejana, a s njima se slikao i nastradali Zoran D.

Podsetimo, tragedija se dogodila kada je vozač "forda", u kom su se nalazili poginuli Srbi, udario u znak stop, a potom se odbio i udario u automobil "golf" i odbacio ga na "pežo".

foto: Printscreen/focus.de

Bild prenosi da su dva muškarca starosti 20 i 41 godinu nastradala na licu mesta, a devojka stara 19 godina podlegla je povredama u bolnici u toku noći.

Tragedija se desila u nedelju u 14.45 sati, a srpski konzulat u Nemačkoj obavešten je kasno sinoć.

foto: Printscreen/focus.de

Bild javlja i da je u ovoj nesreći teško povređeno još pet osoba, a intervenisala su i tri helikoptera.

(Kurir.rs/Telegraf/ JugMedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track