TUGA! BRAT POKOJNE ANĐELE NE ZNA DA SU MU SESTRA I NESUĐENI ZET MRTVI:  Niko se ne usuđuje da mu saopšti stravične vesti!
Foto: Printscreen/ focus.de

STRAŠNO

TUGA! BRAT POKOJNE ANĐELE NE ZNA DA SU MU SESTRA I NESUĐENI ZET MRTVI: Niko se ne usuđuje da mu saopšti stravične vesti!

Crna Hronika -

Darko Mančić (14), koji je teško povređen u udesu u kome je izgubio sestru Anđelu (19), nesuđenog zeta Miloša Stanojkovića (20) i ujaka Zorana Disića (41), preživeo četiri operacije

Darko Mančić (14) iz sela Brza kod Leskovca, koji je teško povređen u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, još uvek ne zna da mu je sestra Anđela (19) poginula u istoj nesreći.

Kako za Kurir kaže Mihajlo Stanojković, brat Miloša Stanojkovića (20), koji je nastradao zajedno sa svojom devojkom Anđelom, Darko je operisan u Nemačkoj i njegovo stanje je za sada stabilno.

foto: Printscreen/focus.de

Otvara oči

- Imao je četiri operacije do sada. Dobro ih je podneo, a čeka ga još operacija. Počeo je polako da otvara oči. Njegov i Anđelin otac Mile, koji je takođe povređen u udesu, pod jakim je sedativima. Oni verovatno nisu ni svesni onoga što se dogodilo. Verujem i da ne znaju da su Anđela i Miloš poginuli i da ih više nema. Ko će im to reći, kad su u teškom stanju - kaže Mihajlo.

foto: Printscreen/focus.de

Prema njegovim rečima, trenutno sređuju dokumentaciju kako bi dopremili tela u Srbiju.

- Vozilo je krenulo iz Leskovca za Nemačku po tela. I Anđela će biti sahranjena u Beogradu - priča Milošev mlađi brat i dodaje da ga je vest o pogibiji brata pogodila kao grom iz vedra neba.

- Ne možemo da poverujemo šta nas je snašlo. Čuo sam se s Milošem nekoliko dana pre tragedije. Bio je srećan, bilo mu je lepo. Ništa nije naslućivalo tragediju - rekao je ranije potreseni brat.

foto: Privatna Arhiva

Baka na lekovima

Ništa lakše nije ni porodici nastradale Anđele. Nesrećna devojka živela je u Beogradu kod bake po majci, a pre mesec dana otišla je u Nemačku kod roditelja i brata.

- Anđelina baka je srčani bolesnik. Kad se desila tragedija, niko nije smeo da joj kaže. Zvali su lekare, došla je Hitna pomoć i prvo su joj dali lekove za smirenje - kaže komšija iz Padinske Skele gde je Anđela bila sa bakom pre odlaska u Nemačku.

Podsetimo, u saobraćajnoj nesreći koja se desila 4. avgusta, na praznika Blaga Marija, na putu za Rotenburg poginuli sa Anđela Mančić, njen dečko Miloš Stanojković i ujak Zoran Disić. U istoj nesreći teško su povređeni Anđelini otac Mile i brat Darko.

foto: Privatna Arhiva

- Mile je bio za volanom "forda". U nesreći su učestvovala još dva auta. Sve što znam o udesu znam od Miletove žene Ivane, koja je u šoku i priča nepovezano. Ona kaže da su krenuli u neobavezni izlazak - rekla je Milka Stamenković, sestra bliznakinja povređenog Mileta.

Tetka očajna Molim se za Darka

Tetka poginule Anđele i povređenog Darka kaže da se sada moli za Darka. - Molim se da preživi, da bar jedno dete ostane. Anđela i njen dečko će najverovatnije biti zajedno sahranjeni - kaže tetka.

Otišli da rade Dečko došao da je iznenadi

Mile Mančić je sa suprugom i sinom otišao u Nemačku pre dve godine, pošto u Srbiji nije mogao da nađe posao. - On je tamo rođen, ali se vratio u rodno selo. Međutim, odlučio je da opet ode tamo. Nešto kasnije pridružio im se i Ivanin brat Zoran. Anđela je ostala da završi srednju školu u Beogradu. Čim je uzela diplomu, kupila je kartu i otišla kod roditelja i brata. Konačno su svi opet bili zajedno. Mnogo se radovala. Imala je momka, i on je došao u Nemačku bez najave, hteo je da je iznenadi - priča Milka.

(Kurir.rs/J. Rafailović - D. Marinković/foto privatna arhiva, prentscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track