JEZIVI DETALJI TEŠKE NESREĆE NA IBARSKOJ MAGISTRALI: Povređeni putnik iz BMW smrti ne seća se ničega, smrskana dačija završila u livadi
Foto: Stefan Jokić, Ilustracija

TRAGEDIJA

JEZIVI DETALJI TEŠKE NESREĆE NA IBARSKOJ MAGISTRALI: Povređeni putnik iz BMW smrti ne seća se ničega, smrskana dačija završila u livadi

Crna Hronika -

U teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila noćas oko sat posle ponoći na Ibarskoj magustrali kod Županjca poginule su četiri osobe, a isato toliko ih je teško povređeno.

Podsetimo, nesreća se dogodila kada se u "dačiju", koja se kretala iz pravca Bogovađe i uključivala na Ibarsku magistralu kod Županjca, zakucao BMW kojim je upravljao N. M. (27).

Automobil marke "dačija" kojom je upravljao taksista iz Lazarevca, kretala se iz pravca Bogovađe i uključivala se na Ibarsku magistralu kada je u tom trenutku na njih naleteo BMW koji je došao iz pravca Čačka.

foto: TV Prva printscreen

Kako pričaju svedoci jezivog udesa, BMW se, kako se njima činilo, kretao veoma brzo i zakucao u "dačiju" te ga gurao gotovo 70 metara. "Dačija" je nakon toga završila u livadi. Automobil u kome su se nalazile stradale osobe smrskan je do neprepoznatljivosti.

Nezvanično, svi poginuli su sa područja Lazarevca.

Mladić iz automobila smrti se "ničega ne seća"

Jedan mladić S.I. (20) od četvoro povređenih, u teškom je stanju i nalazi se u bolnici u Valjevu.

foto: TV Prva printscreen

Policija je obavila razgovor sa S.I. koji je sedeo na zadnjem sedištu BMW-a, i on im je tom prilikom rekao da se ničega ne seća. On je zadobio teže telesne povrede i prevezen je u Bolnicu u Valjevu. S.I. je iz Lazarevca.

Podsećamo, pripadnici MUP u Beogradu uhapsili su N. M. (27) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

(Kurir.rs/Blic/ FOTO: Stefan Jokić/Ilustracija)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja