horor

JEZIVI DETALJI STRAVIČNOG SUDARA NA IBARSKOJ MAGISTRALI: Pozajmio auto od druga, pa njime usmrtio 4 osobe (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)

Crna Hronika -

BMW kojim je ludačkom brzinom upravljao Nikola M. (27) i usmrtio četiri mlade osobe, pripada njegovom prijatelju Stefanu M. (28), koji je bio u automobilu i teško je povređen.

foto: TV Prva printscreen

Matović je kobne večeri dao drugu da vozi automobil, što je on učinio vozeći 170 na sat. Pri toj brzini zakucao se u "dačiju" na Ibarskoj magistrali i na licu mesta usmrtio četiri osobe, a četiri teško povredio.

U BMW-u su se, u trenutku sudara, nalazile četiri osobe, od kojih je jedna, studentkinja Katarina I. (20), stradala na licu mesta.

Nastradala studentkinja Katarina I.
Nastradala studentkinja Katarina I.foto: Facebook Printscreen

Teške povrede zadobila je i Katarinina sestra, a inače Nikolina devojka, Kristina V. (23), koja je u trenutku sudara sedela na suvozačevom mestu. Nesrećna devojka zadbila je prelom pršljenova i rebara, kao i povredu bubrega.

U udesu je povređen i Stefan Ivanović, a najlakše povrede zadobio je upravo Nikola M. koji je upravljao BMW-om.

Vozač BMW Nikola M.
Vozač BMW Nikola M.foto: Printscreeen Facebook

Preminula još jedna osoba iz "dačije"

Prema do sad poznatim informacijama u "dačiji", u koju se BMW zakucao, nalazile su se četiri osobe. Iz ovog automobila za sada je identifikovan samo vozač "dačije" kao Aleksandar S. (22), taksista iz Valjeva. On je stravičnim povredama podlegao danas u bolnici.

Aleksandar, koji je inače taksista, kobne večeri nije bio u radu, ali je upravljao službenim vozilom.

foto: TV Prva printscreen

Prema nezvaničnim informacijama, on se tek uključio na Ibarsku magistralu kada se sa 170 kilometara na sat BMW zakucao u njegov automobil.

Za sada nije poznato ko su ostali poginuli iz "dačije".

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja