ZAVRŠENA obdukcija u slučaju četvorostrukog ubistva

ŠOK SAZNANJE KURIRA U JABUKOVCU, DETALJI SA OBDUKCIJE: Smaknuće kao u filmu Kum, Kazimiroviće ubio neko kome nije prvi put da ubije! Po selu se pričalo da je Raja našao neke zakopane dukate... OVAKO HLADNOKRVNO UBISTVO SRBIJA NE PAMTI (KURIR TV)

Crna Hronika -

Svirepi ubica ispalio je ukupno 10 metaka i svi su bili smrtonosni

JABUKOVAC - Obdukcija ubijenih Kuzmanovića urađena je noćas i rezultati kazuju da su sve žrtve ubijene iz vatrenog oružja - pištolja.

- Ovo je uradio neko ko je već ubio! Tako hladnokrvno ubistvo Srbija ne pamti - prve su reči koje su nam nadležni kazali.

1 / 4 Foto: Zorana Jevtić

Svirepi ubica ispalio je ukupno 10 metaka i svi su bili smrtonosni.

- U Raju Kazimirovića ispaljeno je pet hitaca. Četiri metka ispaljena su u njegov grudni koš, jedan metak direktno u glavu. Njegova majka i sestra ubijene su sa po dva metka koje im je ubica ispalio direktno u glavu. Sestra Raje ubijena je sa jednim metkom koji joj je ispaljen u predelu usne, a završio u lobanji - saznajemo nezvanično.

Ni samo obducenti ne pamte ovakvo smaknuće.

- Prema položaju ulaznih rana smatramo da je u pitanju samo jedan ubica. Tačno je znao šta radi, a istraga se još uvek nastavlja.

Meštani kažu da se po selu pričalo kako je Raja našao neke zakopane dukate.

- Svi su pričali da on ima dukate. Međutim, živeli su bedno kao da nemaju za hleb. Imali su stoku, puštali je ljudima po livadama, svađali se, tužili... Imaju tri traktora, od od toga je jedan nov nedavno kupljen za keš, po tome se videlo da imaju neke pare. Nisu se družili sa meštanima, njihov salaš je dosta udaljen. Oblačili su se toliko sirotinjski da pomisliš da su prosjaci, a imali su na desetine grla ovaca, krava, svinja... - kažu meštani.

(Kurir.rs/S. Božinović)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track