IZGOREO AUTOMOBIL NA ZVEZDARI: Dakićkinom bivšem zapalili mercedes
Foto: Kurir, Privatna Arhiva

BUKTINJA

IZGOREO AUTOMOBIL NA ZVEZDARI: Dakićkinom bivšem zapalili mercedes

Crna Hronika -

Auto je planuo oko dva sata iza ponoći. Potpuno je izgoreo, a vatra je zahvatila i oštetila još dva automobila, koja su bila parkirana pored Mikićevog. Vatrogasci su uspeli da ugase plamen i spreče da se on proširi i na zgradu

Automobil "mercedes CLS" izgoreo je u požaru koji je u noći između petka i subote buknuo na Zvezdari. Kako saznajemo, auto je u vlasništvu Vladimira Mikića, bivšeg muža voditeljke Snežane Dakić.

Prema rečima našeg izvora, Mikićev "mercedes" bio je parkiran na parkingu ispred zgrade.

- Auto je planuo oko dva sata iza ponoći. Potpuno je izgoreo, a vatra je zahvatila i oštetila još dva automobila, koja su bila parkirana pored Mikićevog. Vatrogasci su uspeli da ugase plamen i spreče da se on proširi i na zgradu - kaže izvor Kurira.

vatrogasci gase požar
vatrogasci gase požarfoto: Privatna Arhiva

On dodaje da se sumnja da je požar podmetnut. - Istraga je u toku, ali postoje indicije koje ukazuju na to da je neko namerno zapalio automobil Dakićkinog bivšeg muža. Šta su motivi i ko stoji iza ovoga, još uvek se utvrđuje. Šteta na kolima je gotovo totalna - objašnjava sagovornik.

Podsetimo, Vladimir Mikić ovih dana se našao u žiži javnosti zbog ljubavne afere. Naime, Kurir je pre dva dana ekskluzivno objavio fotografije na kojima se Vladimir ljubi s izvesnom S. M. To ne bi bilo čudno da Mikić nije oženjen Jovanom Miljković. - Mi smo prošli trnovit put da bismo opstali zajedno. Imamo predivnu ćerku i dete na putu. Upravo zbog toga neće biti razvoda. Vladimir je odličan otac i dobar muž i upravo zbog toga neće biti razvoda - rekla je Mikićeva supruga za Kurir.

Kurir.rs / J.S. / Foto: Kurir/Privatna Arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track