PEŠTER POD BLOKADOM: Izrešetao braću zbog duga za građevinski materijal!
Foto: Zoran Šaponjić

UŽAS

PEŠTER POD BLOKADOM: Izrešetao braću zbog duga za građevinski materijal!

Crna Hronika -

Policija već dva dana traga za D. P. (28), vlasnikom stovarišta u Sjenici, zbog sumnje da je ubio Asmira Matovića (28), dok je njegovog brata Almira ranio

Na Pešterskoj visoravni i juče je nastavljena potraga za D. P. (28) iz Sjenice, koji se sumnjiči da je u subotu oko 14 sati u selu Gornja Vapa hicima iz vatrenog oružja ubio Asmira Metovića (28) i teško ranio njegovog brata Almira (30).

Prema informacijama iz KC Kragujevac, teško povređeni mladić je pod stalnim lekarskim nadzorom, metak mu je prošao kroz grudi i izgubio je dosta krvi.

Pretresali objekte

Policija je čitave noći i tokom jučerašnjeg dana pod blokadom držala veliki broj puteva u ovom kraju. Tokom noći pretresani su i neki objekti.

- Iako je na Pešteru juče bio praznični dan, Kurban-bajram, u selu Gornja Vapa bio je muk. Kako pričaju u selu, do svađe između dvojice braće i D. P. došlo je, navodno, zbog novca - kaže izvor Kurira i nastavlja:

potraga u toku
potraga u tokufoto: Zoran Šaponjić

- Kako se čulo po selu, Metovići su kod D. P., koji drži stovarište građevinskog materijala, uzimali robu za objekat koji prave. Materijal su plaćali, ali je problem izbio oko manje sume novca. Metovići su tvrdili da su dug izmirili, D. P. je tvrdio suprotno, i tu je počela nesuglasica.

Presreo ih kolima

Kako saznajemo, kobnog dana, u subotu, D. P. je kolima krenuo ka kući Metovića, sreo ih je na nekoliko stotina metara od kuće. Tu je, pretpostavlja se, najpre došlo do svađe, a zatim i do fizičkog obračuna.

- Pretpostavlja se da je D. P. zatim pucao na braću. Asmir je pogođen sa više hitaca u grudi i vrat i odmah je preminuo, dok je Almir ranjen - kaže izvor.

(Kurir.rs/ Z.Š./ Foto: Z.Š.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track