MONSTRUOZNO! OPTUŽILA MUŽA DA JE SILOVAO ĆERKE OD 3 I 6 GODINA! Komšije: On nije to uradio! Voli decu, igra se s njima, sve im kupuje
Foto: Jelena Rafailović

UŽAS

MONSTRUOZNO! OPTUŽILA MUŽA DA JE SILOVAO ĆERKE OD 3 I 6 GODINA! Komšije: On nije to uradio! Voli decu, igra se s njima, sve im kupuje

Crna Hronika -

A. S. (29) iz Melenaca kod Zrenjanina prijavila nevenčanog supruga policiji tvrdeći da je mesecima dodirivao po genitalijama njihovu devojčicu (3), ali i njeno dete (6) iz prvog braka

Ž. Ć. (42) iz Melenaca kod Zrenjanina uhapšen je juče u Beogradu nakon što je njegova nevenčana supruga prijavila policiji da je seksualno uznemiravao njihovu ćerku (3) i njenu ćerku (6) iz prvog braka. Takođe, A. R. (29) u policiji je ispričala i da ju je suprug tukao i pretio joj smrću.

foto: Privatna Arhiva: Facebook

Kako saznajemo, majka je u petak otišla u policijsku stanicu, gde je rekla da je njen muž mesecima neprimereno dodirivao ćerku i pastorku.

Prijava na proveri

- Kazala je da ih je mazio po genitalijama, pa čak i da ih je silovao. Inspektori su brzo reagovali i osumnjičeni je uhapšen juče. Pokrenuta je istraga, kojom će biti provereni svi navodi prijave. Deca su odmah poslata lekaru i konstatovano je da nemaju povrede, što ukazuje na to da ih Ž. Ć. nije silovao.

Međutim, tužilac je naložio da se njemu odredi zadržavanje do 48 sati kako bi se utvrdilo da li je počinio drugo krivično delo. On se zasad sumnjiči za nasilje u porodici i nedozvoljene polne radnje - kaže izvor iz istrage i dodaje da je A. S. zajedno s ćerkama i svekrvom smeštena u sigurnu kuću.

foto: Privatna Arhiva: Facebook

Naš izvor otkriva da u ovoj porodici ranije nije bilo sličnih prijava.

Komšije Ž. Ć. i A. S. ispričale su za Kurir da A. S. važi za problematičnu ženu i za nju nemaju reči hvale.

- Njoj niko nije dobar. Često se svađala s komšijama i prijavljivala ih policiji. Mene je jednom polila vodom nasred ulice. Otkako je došla u kuću kod Ž. Ć., ništa više nije bilo kao pre. Nekako je pridobila i njegovu majku, pa joj je ona držala stranu. Muža je varala kad god je stigla - kaže komšija iz Melenaca, gde je živela ova porodica.

foto: Jelena Rafailović

Ne veruju ženi

I drugi komšija potvrđuje njegovu priču i kaže da je skoro siguran da A. S. želi da napakosti mužu.

- On je miran i vredan čovek. Kad je počeo vezu s njom, živeli su u Beogradu. Nakon nekog vremena prodali su stan i kad su potrošili novac, došli su u Melence, kod njegove majke. Ona je ostala tu, a on je išao u Beograd da radi na građevini. U porodičnu kuću je dolazio samo da im donese novac, jer je penzija njegove majke bila mala, a A. S. nikad ništa nije radila - priča komšija Dragan Puškar.

komšija Dragan Puškar
komšija Dragan Puškarfoto: Jelena Rafailović

Dodaje da Ž. Ć. nije viđao u Melencima poslednja dva meseca. - Da je dolazio, svratio bi kod mene. Ne verujem da je uradio to za šta ga je A. S. optužila, ali opet, dok se ne završi istraga, ništa ne može da se tvrdi. Svakako ne opravdavam nikakvo nasilje, a naročito ne nad ženama i decom - kaže Puškar.

Komšije ga brane

VOLEO JE DECU I BRINUO O NJIMA

U kući Ž. Ć. reporteri Kurira juče nisu zatekli nikoga, a komšije navode da su oni tu kuću nedavno prodali.

- Mislim da ju je neko iz kraja kupio. Ne verujem da je Ž. Ć. uradio to za šta ga sumnjiče. Voleo je devojčice. Čak je i njenu stariju ćerku, koja nije njegova, prihvatio kao svoju. Sve im je kupovao. Stalno se s njima igrao po dvorištu - rekao je komšija.

Kurir.rs/Jelena Rafailović/foto : Jelena Rafailović, printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track