BRANKA PREREZALA SEBI VRAT: Nestala Šapčanka pronađena mrtva! TELO NAŠLI PECAROŠI
Tragičan kraj...Branka Urošević, Foto: Printskrin/Facebook

horor

BRANKA PREREZALA SEBI VRAT: Nestala Šapčanka pronađena mrtva! TELO NAŠLI PECAROŠI

Crna Hronika -

Branka Urošević (48) iz Šapca, koja je nestala prošlog četvrtka, pronađena je mrtva na obali Save, a kako Kurir saznaje, obdukcijom je utvrđeno da je u pitanju samoubistvo.

Leš nesrećne žene pronašla je grupa momaka koja se uputila na pecanje u obližnje selo Drenovac. Kako Kurir nezvanično saznaje, nesrećna žena je prerezala sebi vrat, ali ova informacija nije zvanično potvrđena.

Informaciju da je okončana potraga za Brankom potvrdila je juče i njena neutešna ćerka, koja nije imala snage da govori za medije.

U ulici ispod šabačkog naselja Letnjikovac, gde je Branka živela sa suprugom, ćerkom i sinom, svi su danas tužni.

- Ona je bila predivna žena. Poslednje dve godine radila je u jednoj privatnoj firmi kao šnajderka, a šila je i svima nama po komšiluku. Bila je primer dobre i poštene žene. Za nju mogu da kažem samo lepo. Uvek je bila vesela i nasmejana - priča jedna od komšinica.

Šta je nesrećnu ženu nateralo da izvrši samoubistvo, i dalje nije poznato, a komšije spekulišu da su u pitanju bili porodični odnosi.

- Svašta se priča po selu, ali ono što je sigurno jeste da je Branka bila žena za primer. Strašno je što je ovako završila - pričaju komšije.

Branka je nestala 8. avgusta između 17 i 18 sati. Biciklom je otišla u prodavnicu, a sa sobom je ponela samo torbicu, dok je u kući ostavila telefon, lična dokumenta i novčanik.

(Kurir.rs/ A.M. / Foto: Fejsbuk)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track